Servind

Značka DS v ČR je partnerem Life is Fasion

Značka DS v ČR je partnerem Life is Fasion

Značka DS si klade za cíl přenést know-how francouzského luxusu, rafinovanosti a stylu do automobilového prostředí. Vyznává avantgardní styl, prvotřídní servis, odpovědný a novátorský přístup v tvorbě automobilů. V příštích několika týdnech uvede na trh vozy s plně elektrickým a plug-in hybridním pohonem.

V letošním roce se značka DS spojila s českým sdružením Life is Fashion (LIF), který sdílí podobné hodnoty. Jeho cílem je představit české návrháře, lokální tvorbu a upozornit na problematiku „udržitelné módy“ a „fastfashion“.

Vyznáváme společné hodnoty jako jsou: Návrat k řemeslu – Slow fashion, Originalita – Kvalita, Nekonfekce – Na míru, Udržitelná móda.

Druhou společnou letošní akcí se značkou DS je „Life is Fashion Networking“ na téma Minimalismus.

Jedním z bodů programu bylo exkluzivní představení nových kolekcí na sezónu podzim/zima. Návštěvníci potkali návrháře osobně, jejich kolekce i příběh. Ti jako již tradičně ve skvělé atmosféře odpovídali na všechny dotazy a vysvětlili i nevysvětlitelné.

Kromě toho byl představen úplně nový obchod VONA second chance a jejich outletové kousky od Miroslava Bárty, Sophistic by Veronika, LKN_Elena Kožuszniková a dalších.

Do Minimalismu patří i pořídit si jednu kvalitní kabelku na celý život. Proto přijala pozvání i Šárka Rychtářová z Pre Loved a osobně představila pár tipů, jak poznat originální kabelku od fake.

Jedním z témat byla i tvorba chytrého Kapsulového šatníku, uvedení nového magazínu Slow femme a Sabina Rich představila Ergonomickou obuv z recyklovaných materiálů.

K vidění byly i kolekce návrháře Pavla Berkyho, který je tváří letošního roku Life is Fashion a dalších.

Akce se konala ve středu, 23.10. od 16:00 do 21:00 h v Institutu módní tvorby, Korunní 101, Praha 2.

Více na www.lifeisfashion.cz.

Datum zveřejnění

24.10.2019

Zdroj informací

DS AUTOMOBILES

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.226 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál