Servind

Kalendář Standox 2020: Barvy Evropy

Kalendář Standox 2020: Barvy Evropy

Fotbalová horečka se blíží! EURO 2020 se bude hrát po celé Evropě: od Irska, Skotska a Maďarska, po Itálii, Španělsko a Ázerbájdžán. Kalendář Standox 2020 tuto událost zachycuje a propojuje s fascinujícími vozy.

Fotbal lze hrát téměř kdekoliv - na hřištích, ulicích, náměstích či nádvořích. Pro tuto zálibu, která začíná v dětském věku a většinou přerůstá až do dospělosti, je potřeba pouze míč. Hlubokou fascinaci fotbalem zaznamenává německý fotograf Anatol Kotte z Hamburku v kalendáři Standox 2020: Barvy Evropy. Kotte zachycuje atmosféru dvanácti evropských zemí velmi individuálním způsobem a vědomě se zdržuje zobrazení pro ně typických symbolů. Na londýnské fotografii neuvidíte na pozadí Big Ben a na římské Koloseum. Místo toho využívá Kotte jen jemných náznaků: tu vývěsní štít na obchodu, tam typické dopravní značení nebo barevnou registrační značku.

Obrázky kalendáře ukazují, jak jsou lidé ponořeni do toho, co dělají. Ilustrují, že fotbal je víc než evropským mistrovstvím, že má kořeny v hravosti lidí. Všechny obrázky v kalendáři vykreslují útočníky a trenéry, jejichž sdílené nadšení nezná hranice. Kotte to vše kombinuje s fascinací neobyčejných aut. Na obrázku, vystihující Nizozemsko, ukazuje velkolepý a vzácný Spyker C8, který se vyráběl poblíž Amsterdamu. Pro Itálii zvolil moderní ultra ploché hi-tech Lamborghini Aventador na starém, dlážděném chodníku. Rovněž vzácný, a stojící za zhlédnutí, je ruský, obrovský a hranatý GAZ-14 Čajka, který byl v dobách Sovětského svazu k dispozici jen nejvyšším funkcionářům.

„Na tvorbě kalendáře Standox spolupracujeme se známými fotografy již více než 30 let.“, říká Olaf Adamek, brand manager značky Standox pro Evropu, Střední východ a Afriku. „Kalendář nelze koupit, je exkluzivně distribuován pouze na zákazníky, partnery a přátele značky. Přejeme všem zúčastněným zemím hodně štěstí ve všech jejich zápasech a těšíme se na vzrušující a fair play hru během EURO 2020. “

Obrázky z nového kalendáře si můžete stáhnout na odkazu: www.standox.com/europe2020.

Datum zveřejnění

9.11.2019

Zdroj informací

SERVIND s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3441 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál