Servind

Hankook uvádí na trh novou generaci pneumatik Laufenn

Hankook uvádí na trh novou generaci pneumatik Laufenn

Se svou značkou Laufenn nabízí výrobce pneumatik Hankook spotřebitelům celou řadu moderních pneumatik pro osobní automobily a SUV, které jsou přizpůsobeny různým životním stylům a především vyhovují potřebám řidičů, pro které je důležitá cena. Hankook pokračuje ve vývoji svého sortimentu pneumatik Laufenn a je připraven představit modely se zlepšeným výkonem. Od jara nahradí stávající modely Laufenn S FIT EQ + pro segment výkonu a Laufenn G FIT EQ + pro segment cestovních vozů.

Nová generace pneumatik Laufenn-Plus nabízí díky optimalizovanému běhounu pneumatiky vyšší výkon a větší stabilitu na mokrých i suchých silnicích. To znamená, že nová řada letních pneumatik Laufenn, které budou k dispozici na evropském trhu od jara 2020, bude splňovat požadavky spotřebitelů, kteří kladou větší důraz na výkon i bezpečnost. Pneumatiky Laufenn pro osobní automobily a SUV jsou zaměřeny zejména na cílovou skupinu, pro kterou je důležitý poměr ceny a výkonu a bude se prodávat ve všech běžných velikostech.

Nové pneumatiky Laufenn S FIT EQ+ pro výkonnostní segment jsou vybaveny vylepšeným blokovým vzorkem běhounu Hydro-Flow, který společně se čtyřmi hlavními rovnými drážkami a speciálním uspořádáním běhounu účinně snižuje aquaplaning. Kromě toho použití vylepšeného křemíkového materiálu druhé generace použitého pro běhoun vede k významnému snížení brzdné dráhy, zejména na mokrých silnicích. S FIT EQ+ také dosahuje optimalizovaného výkonu a dobré stability i při vyšších rychlostech díky zesílenému dezénu, které zajišťují větší tuhost bloku.

Nový model Laufenn G FIT EQ+, který byl navržen speciálně pro segment cestovních vozů byl stejně jako jeho předchůdce vyvinut jako vzorek se čtyřmi žebry, který zajišťuje plynulé a pohodlné pojíždění při různých stavech vozovky. Drážky běhounu s proměnnou hloubkou umožňují rychlý odtok vody a spolu s lamelami připojenými k blokům vnitřního ramene zlepšují přilnavost za mokra. Model Laufenn G FIT EQ+ také dostal nový běhoun pro větší přilnavost na mokrých silnicích. Speciální základní gumová vrstva pod běhounem pomáhá snižovat valivý odpor a zvyšuje efektivitu paliva. Optimalizovaný obrys pneumatiky zabraňuje nepravidelnému opotřebení rovnoměrným rozložením hmotnosti po celé šířce dezénu. Bloky běhounu s různou tuhostí v závislosti na poloze minimalizují vibrace a hladinu hluku, což zvyšuje komfort jízdy.

Datum zveřejnění

21.2.2020

Zdroj informací

Hankook Tire

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3154 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál