Servind

Prodejna Citroënu v Českých Budějovicích v nové podobě

Prodejna Citroënu v Českých Budějovicích v nové podobě

Nová prodejna značky Citroën společnost City Car v Českých Budějovicích je nyní v souladu s novým retailovým konceptem značky a výrazně zpříjemňuje prostředí tak, aby se v něm zákazníci cítili jako v obývacím pokoji. Celé dealerství je rovněž připraveno na přicházející elektromobilitu. Venku je dobíjecí stanice, uvniř wallboxy a místo na prezentaci elektromobilů. Nové zázemí je připraveno i pro specifický servis elektromobilů.

Protože dealerství stojí v zástavbě uprostřed města a bylo nutné zachovat alespoň provizorní provoz, bylo velice důležité, aby realizace kompletní přestavby proběhla co nejrychleji. Proto se majitelé rozhodli pro netradiční řešení pomocí modulového systému a oslovili zlínskou firmu, která se zabývá stavbami s využitím lodních kontejnerů. Vypracování projektu a přípravné práce trvaly přibližně rok, samotná přestavba pak rekordní 4 měsíce.

„Na konci dubna loňského roku jsme přesunuli veškerý servis na provizorní pracoviště, během května proběhly kompletní bourací práce a od 1. září už dílny pracovaly v nových prostorách. Od 1. října v nových prostorách běžel i prodej. Dokončovací práce, jako například oprava fasády okolních domů nebo pokládka nové dlažby apod. pak probíhaly za provozu. Plánované slavnovnostní otevření sice neproběhlo z důvodu omezení kvůli koronaviru, přesto ale věříme, že naši zákaznící nové prostory ocení,“ popsal rychlost přestavby majitel společnosti City Car Bohuslav Hlásek.

Datum zveřejnění

29.04.2020

Zdroj informací

Citroën City Car

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2096 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál