Servind

Citroën Berlingo s prodlouženou až osmiletou zárukou

Citroën Berlingo s prodlouženou až osmiletou zárukou

Citroën Berlingo je nyní možné zakoupit s prodlouženou až osmiletou zárukou. Tato flexibilní značková záruka včetně asistenční služby umožňuje zákazníkovi vybrat si tu nejvhodnější variantu kombinace počtu roků a počtu ujetých kilometrů a to až do 8 let a do 200 000 km. Každý tak může přizpůsobit záruku svým individuálním potřebám tak, aby to pro něj bylo co nejvýhodnější. Pro profesionály je pak nyní v nabídce i verze Profi, homologovaná v kategorii N1.

Podle toho, jak často zákazník jezdí si může vybrat tu nejvýhodnější kombinaci roků a počtu ujetých kilometrů až do 8 let a do 200 000 km. Pokud tedy například ví, že má nízké roční nájezdy, může si zvolit variantu osmileté záruky nebo 80 000 km. Pokud má naopak roční nájezdy vysoké, bude pro něj výhodnější zvolit variantu tříleté záruky resp. 200 000 km.

Citroën Berlingo je nově k dispozici i ve verzi Profi s pevnou ocelovou přepážkou oddělující nákladní prostor. Toto vozidlo, homologované v kategorii N1, nabízí i vyšší užitečnou hmotnost, která činí 819 kg v případě varianty s motorem 1,5 BlueHDi 100 S&S MAN.

Třetí generace modelu Berlingo je nejprodávanějším modelem značky Citroën i v České republice, kde v roce 2019 zaznamenal 2498 prodaných vozů a za první čtyři měsíce tohoto roku se jej prodalo 628 kusů.

Datum zveřejnění

27.05.2020

Zdroj informací

Citroën

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2533 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál