Servind

Nové dealerství Toyota v Šumperku

Nové dealerství Toyota v Šumperku

Toyota otevřela v Olomouckém kraji nové dealerství. Svůj v pořadí pátý autosalon zprovoznila společnost Autobond Group v Šumperku. Autobond již nabízí prodejní a servisní služby v Ostravě Hrabové a Svinově, Opavě a Třinci. Pobočka v Šumperku je zároveň 28. prodejním místem Toyoty v České republice.

Nový autosalon vznikl v rámci prodejních prostor jiné automobilové značky a bude nyní vyhrazen pouze zákazníkům značky Toyota. V rámci nově otevřené pobočky si mohou zájemci prohlédnout a vyzkoušet širokou paletu nových modelů, např. kompaktní dodávku Proace City. Stejně tak ale i další modely s pohonem 4x4 jako jsou Hilux, RAV4 nebo Land Cruiser, nebo řadu hybridních vozů.

V rámci servisu je pak k dispozici i pneuservis nebo myčka. Autorizovaný servis Toyota je připraven obsloužit také stávající zákazníky v celém regionu, a to za velmi výhodných podmínek. Pro zákazníky vozidel starších tří let nabízí servisní program 3+.

„Možnost otevřít autosalon Toyoty v Šumperku přesně zapadá do naší strategie ještě lepšího prodejního pokrytí olomouckého regionu. Již nyní je zde naše značka velmi silná a nová pobočka nám umožní být zákazníkům ještě blíž jak v servisu, tak v prodeji,“ říká generální ředitel zastoupení značek Toyota a Lexus v ČR Martin Peleška.

Datum zveřejnění

29.07.2020

Zdroj informací

Toyota

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1844 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál