Servind

Díly BMW M Performance Parts pro novou řadu 5

Díly BMW M Performance Parts pro novou řadu 5

Kvalitní exteriérové a interiérové díly, kola a komponenty pohonu od BMW M Performance Parts vylepšují sportovní charakter BMW řady 5 a jeho BMW M modelů.

Současně s uvedením nového BMW řady 5, BMW M5 a BMW M5 Competition nabízí BMW pro tyto modely díly BMW M Performance Parts. Doplňky, které byly vyvinuty na základech rozsáhlých zkušeností a znalostí společnosti BMW M, nabízejí další sportovní akcenty z hlediska designu, dynamiky jízdy a jízdních výkonů, a současně podtrhují sportovní charakter sedanů BMW M5 a BMW M5 Competition. Všechny komponenty jsou kromě sportovního vzhledu také zásluhou nízké hmotnosti a propracované aerodynamiky také plně funkční.

Mnoho dílů BMW M Performance Parts je vyrobených z vysoce kvalitního uhlíkového kompozitu. Přední aerodynamické plošky M Performance na stranách a nástavec předního nárazníku M Performance se starají o sportovní vzhled přední části. Zadní karbonový spoiler M Performance a zadní karbonový spoiler M Performance Carbon Pro jsou oba k dispozici pro sedany. Zadní části dále dodává sportovní vzhled zadní karbonový difuzor M Performance.

Volant M Performance díky výrazně tvarovaným, Alcantarou potaženým plochám pro uchopení, velkým opěrkám pro palce a speciálnímu obložení zaručuje za všech okolností maximální přilnavost a přímý pocit z řízení. Jako alternativa ke standardnímu koženému volantu jsou volitelně k dispozici také volanty M Performance v kombinaci karbon/kůže nebo karbon/Alcantara. Volant M Performance Pro, dostupný výhradně pro BMW M5 a BMW M5 Competition, se vyznačuje do vysokého lesku leštěným karbonem a Alcantarou, stejně jako v jeho spodní části umístěným nápisem M Performance. Pro všechny další volanty jsou v nabídce karbonové řadicí páčky M Performance. Karbonové obložení voliče převodovky je exkluzivní výbavou pro BMW M5 a BMW M5 Competition.

Jízdní dynamiku BMW M5 a BMW M5 Competition lze vylepšit sportovním podvozkem M Performance nevyžadujícím změny v nastavení tlumičů. Stavitelný podvozek umožňuje snížit světlou výšku v rozmezí 5 až 20 mm. Volitelný sportovní brzdový systém M Performance zajišťuje odpovídající zpomalení i při velmi sportovní jízdě.

Exkluzivně pro oba modely M5 jsou připravena kovaná 20“ M kola Y-spoke v matně šedém provedení 863 M Ferric Grey. Jsou vyráběna propracovaným procesem kování a frézování, nabízejícím jedinečnou patentovanou trojrozměrnou geometrii paprsků. Otvory v paprscích omezují tlak vznikající v kole, takže pro překonání turbulencí ve vysokých rychlostech je zapotřebí méně výkonu. Pro modely řady 5 jsou k dispozici další kola z lehké slitiny, mezi něž patří dvoubarevná kovaná 20“ kola M Performance Multi spoke 732 M. Nabídka dílů M Performance navíc zahrnuje výfukové systémy pro vznětové motory.

Datum zveřejnění

03.08.2020

Zdroj informací

BMW

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3309 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál