Servind

Dolák České Budějovice nejlepším prodejcem Toyoty

Dolák České Budějovice nejlepším prodejcem Toyoty

Toyota ocenila své nejlepší evropské prodejce v oblasti zákaznických služeb. Za Českou republiku zvítězil autorizovaný prodejce vozů Dolák s.r.o. O poctu stát se jedním z 25 držitelů ceny Ichiban, v japonštině „číslo jedna“, každoročně soutěží přes 2500 evropských prodejců, kteří jsou hodnoceni na základě svého přístupu k zákazníkovi.

Z důvodu koronavirové pandemie se slavnostní předávání cen letos uskutečnilo ve virtuální formě, kdy se nejlepší prodejci Toyota spojili na dálku s centrálou společnosti Toyota Motor Europe v Bruselu.

Viceprezident pro prodej, marketing a zákaznické zkušenosti Didier Gambart poukázal na důležitost lidského přístupu v rámci všech aktivit prodejní sítě: „Celoživotní hodnotu zákazníka budujeme kolem lidí a pro lidi. Je to lidský faktor promítnutý do způsobu, jakým naši prodejci interaktivně pracují se zákazníky, který nikdo jiný nebude moci replikovat a zkopírovat a který přinese pozoruhodné zákaznické zkušenosti.“

„Autorizovaní partneři Toyota vnímají  Ichiban jako nejprestižnější ocenění péče o zákazníky. I díky tomu se nám daří udržovat vysokou kvalitu zákaznických služeb. Náročným kritériím hodnocení v rámci ocenění Ichiban vyhověla pro letošní rok nejlépe společnost Dolák, která získala cenu již potřetí a  potvrdila tak vysokou úroveň servisu a služeb, kterou ve svých showroomech klientům poskytuje,“ říká obchodní ředitel Toyota ČR Pavel Zákora.

Prezident a generální ředitel Toyota Motor Europe Dr Johan van Zyl ocenil všechny shromážděné prodejce za jejich mimořádné výkony s poukazem na důležitost naslouchání hlasu zákazníků.

Datum zveřejnění

03.08.2020

Zdroj informací

Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2983 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál