Servind

S jednou baterií pro všechny nástroje

S jednou baterií pro všechny nástroje

Bosch Power Tools otevírá svou 18 V akumulátorovou platformu dalším profesionálním značkám a přináší revoluci do segmentu akumulátorů pro profesionální uživatele.

„Poskytujeme řemeslníkům nářadí, se kterým mohou dosáhnout nejlepších výsledků rychleji, snadněji, levněji a bezpečněji,“ říká Lennart de Vet, ředitel společnosti Robert Bosch Power Tools GmbH, odpovědný za Bosch Professional.

Důraz je kladen na účinnost a efektivitu. Otevření 18 V akumulátorové platformy nabízí komerčním uživatelům značnou přidanou hodnotu: prostřednictvím partnerství se společnostmi Brennenstuhl, Sulzer, Klauke, Ledlenser, Lena Lighting, Sonlux a Wagner nabízí Bosch ještě širší škálu aplikací a ještě větší flexibilitu při použití specializovaných produktů, jako jsou stavební bodové reflektory, vytlačovací pistole na kartuše, akumulátorové hydraulické řezací přístroje a systémy na aplikaci barev. Další výrobci budou následovat.

Od nynějška musí pracovník nosit pouze jeden akumulátor a jednu nabíječku. To šetří čas, místo a peníze. Vršící se nekompatibilní akumulátory a nabíječky jsou tak minulostí. „Otevření systému Professional 18 V je počátečním signálem celosvětového partnerství se silnými profesionálními značkami. Cílem je nabídnout profesionálním uživatelům nejlepší 18 voltový systém napříč mnoha značkami a zeměmi – a tím jim poskytnout další zvýšení efektivity,“ říká Lennart de Vet.

Základem akumulátorového systému nezávislého na výrobci je technologie akumulátorů od společnosti Bosch. Systém Professional 18 V nabízí uživatelům přidanou hodnotu díky nejrychlejší době nabíjení na trhu. Předností systému je také stálá kompatibilita od roku 2008 zajišťující maximální svobodu a jednoduchost.

Uživatelé po celém světě již koupili více než 60 milionů komerčních lithio-ionových 18 V akumulátorů značky Bosch aby nemuseli používat nářadí s kabelem.

Datum zveřejnění

06.08.2020

Zdroj informací

Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2566 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál