Servind

Automechanika v září zahájí digitální ofenzívu

Automechanika v září zahájí digitální ofenzívu

Udržování kontaktů je nyní důležitější než kdy jindy. Automechanika proto nabízí nové příležitosti k digitálním kontaktům pro všechny, kteří se těšili na cestu do Frankfurtu letos v září. Veletrh Automechanika Frankfurt se uskuteční v novém termínu - 14. až 18. září 2021. Pořadatelé veletrhu se nicméně pokusí už letos zprostředkovat kontakty mezi vystavovateli a profesionály z oblasti autoservisů a aftermarketu.

Od 10. září bude na adrese

 https://sneak-preview-automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

probíhat série online školení pro autoservisy a specializované dílny a provozy. Návštěvníci webu zde také najdou aktualizované firemní profily vystavovatelů. Uživatelé nového nástroje Connect v aplikaci Automechanika se budou moci přímo obrátit na profesionály z automobilového průmyslu.

Thomas Fischer, předseda Mezinárodního sdružení dodavatelů pro nezávislý automobilový aftermarket AAMPACT, vysvětluje: „Tato digitální alternativa přináší našemu průmyslu příležitost představit své nejnovější produkty a služby i v roce koronaviru a zároveň jim umožní zůstat v kontaktu se svými zákazníky. Přesto se naši členové velmi těší na vzájemná setkání a všichni již potvrdili, že se vrátí příští rok.“

Prezident Německé federace pro obchod a opravy motorových vozidel ZDK Jürgen Karpinski k tomu dodal: „Digitální ofenzíva Automechaniky je vynikající iniciativou, kterou z celého srdce podporuji. Zejména školení jsou pro naše odvětví zásadní. Letošní široká škála online seminářů a workshopů představuje skvělou příležitost k bezplatnému školení.“

Událostí, která během Automechaniky Frankfurt přitahuje největší zájem návštěvníků je diskusní fórum Schadentalk. To se letos uskuteční jako webová televizní show. Akce, která se bude konat 10. září od 17:00, dá dohromady přední představitele trhu oprav následků nehod. Současně odstartuje série online akcí Automechanika Frankfurt. Živý stream organizují specializované magazíny Schaden.news a Fahrzeug + Karosserie ve spolupráci s Automechanikou Frankfurt. Akci budou moderovat šéfredaktor schaden.news Christian Simmert a šéfredaktor Fahrzeug + Karosserie Konrad Wenz. Vysílat se bude ze Skleněné továrny Volkswagenu v Drážďanech.

Diskuse se bude točit kolem dopadu pandemie na trh s opravami následků nehod. Poprvé od začátku koronavirové krize v Německu se do veřejné diskuse o jejím dopadu na toto odvětví zapojí zástupci pojišťoven, likvidátoři škod, výrobci barev, profesní asociace, odborníci a majitelé společností.

Akce se jako hosté zúčastní Thomas Geck (ředitel pro řízení likvidací škod v HUK-Coburg), Ludger Kersting (generální ředitel servisního partnera SPN Netzwerk a ředitel pro automobilové služby autoklubu ADAC), Matthew Whittall (generální ředitel Innovation Group) , Andreas Brodhage (generální ředitel Global Automotive Service), prezident ZKF Peter Börner, Reinhard Beyer (předseda představenstva německé asociace partnerských seminářů BVdP)) a Henning Hamann (právník kanceláře ETL Voigt). Posouzení budoucích trendů na trhu s opravami automobilů provedou také ředitelé prodeje předních výrobců barev Benjamin Burkard (Akzo Nobel), Tobias Brefeld (BASF/Glasurit) a Thomas Leuchten (PPG Nexa Autocolor) budou hovořit s mladými majiteli o budoucnosti oboru.

K dalšímu programu digitalizované Automechaniky Frankfurt se ještě vrátíme.

Datum zveřejnění

20.08.2020

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2284 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál