Servind

Modernizace pick-upu Toyota Hilux

Modernizace pick-upu Toyota Hilux

České zastoupení Toyoty začalo v předprodeji nabízet modernizovanou Toyotu Hilux. Cena začíná na 735 000 Kč bez DPH. První vozy k zákazníkům dorazí na začátku prosince. Modernizovaný Hilux přichází s prodlouženou zárukou na 5 let nebo 250 000 km a možností financování Toyota Kredit pro podnikatele s úrokem 3,99 % při splatnosti 60 měsíců a akontací 50 %.

Modernizace legendárního picku-upu se zaměřila na další zvýšení užitkových vlastností i komfortu pro posádku. Nabídky motorů se rozšiřuje o nový úsporný turbodiesel 2,8 l/150 kW (204 k) s točivým momentem 500 N.m, který doplní stávající motor 2,4 D/110 kW (150 k). Nejvýkonnější Hilux v historii umožní zrychlení z 0 na 100 km/h těsně nad 10 s.

Nový Hilux nabízí užitečné zatížení 1 t a utáhne přívěs o hmotnosti až 3,5 t. Pro jízdu v terénu má přiřaditelný pohon 4x4 doplněný o automatický samosvorný diferenciál, asistent rozjezdu do kopce HAC a systém aktivního řízení trakce A-TRC. Přepracováno bylo nastavení podvozku pro lepší komfort na silnici a upraveno bylo nastavení odezvy plynového pedálu pro ovládání v terénu. Ve variantách 2WD se nabízí elektronická funkce nahrazující účinek diferenciálu s mechanickou uzávěrkou.

Na výběr jsou karoserie Extra Cab, Double Cab i Single Cab. Dotykový displej 8“ systému Toyota Touch2 zprostředkuje multimediální funkce vč. integrace chytrých telefonů. Vůz je vybaven zadní parkovací kamerou, parkovacími senzory vpředu a vzadu a vyspělými bezpečnostními systémy.

Toyota zároveň připravila akční nabídku pro dosavadní model. V nabídce prodejců je stávající Hilux za akční cenu, která začíná na 599 400 Kč bez DPH. Akční nabídka je platná pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby. I na nákup tohoto vozu je možné využít akční financování Toyota Kredit s úrokem 3,99 % a odkladem splátek o tři měsíce.

Datum zveřejnění

25.08.2020

Zdroj informací

Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2588 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál