Servind

Mercedes-Benz/smart EQ Roadshow

Mercedes-Benz/smart EQ Roadshow

Mercedes-Benz v České republice zahajuje roadshow, během níž umožní zákazníkům vyzkoušet si jízdu s elektricky poháněnými automobily.

Mercedes-Benz nabízí širokou nabídku plug-in hybridních modelů, která zahrnuje tři desítky verzí se zážehovými i vznětovými motory, od hatchbacku Třídy A přes sedany, kombi a kupé Tříd A, CLA, C a E až po MPV a SUV Tříd B, GLA, GLC a GLE.

Vrcholem nabídky elektricky poháněných vozů značky Mercedes-Benz je model EQC, SUV poháněné elektromotorem o výkonu 300 kW a s dojezdem podle NEDC 471 km.

Pro usnadnění nabíjení mimo domov mají zákazníci značky k dispozici kartu Mercedes me Charge, na níž lze dobíjet a platit 300 provozovatelů veřejných dobíjecích stanic po celé Evropě včetně České republiky.

Akce se koná od 10. září do 1. října u autorizovaných prodejců po celé České republice. Začátek je u dealerství v Praze a pokračuje se přes Olomouc, Ostravu, Zlín, Brno, Plzeň, Karlovy Vary, Hradec Králové až do Liberce. Připravena bude flotila nejméně deseti elektrických nebo hybridních vozů od EQC přes Třídy A B až po modely Tříd C a E včetně SUV GLC. U vybraných showroomů bude možnost vyzkoušet i elektrické vozy značky smart.

Ceny plug-in hybridních vozů Mercedes-Benz začínají na částce 989 780 vč. DPH za A 250 e (cena je shodná pro hatchback i sedan).

Datum zveřejnění

30.08.2020

Zdroj informací

Mercedes-Benz

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3042 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál