Servind

Peugeot dodal 59 užitkových vozů pro DPP

Peugeot dodal 59 užitkových vozů pro DPP

Vítězem tendru Dopravního podniku hl. m. Prahy na malá užitková vozidla se stal koncesionář značky Peugeot Federal Cars, který DPP dodal 36 vozů Peugeot Partner, 11 vozů Peugeot Expert a 12 vozů Peugeot Boxer.

Všech 59 vozidel bude sloužit pro potřeby vnitropodnikové dopravy jako zásahová vozidla a pro přepravu zaměstnanců či materiálu. Větší vozy Expert a Boxer před dodáním klientovi prošly četnými úpravami karoserie (valníky, nástavby).

„Jsem upřímně pyšný na to, že naše společnost dokázala v této velmi obtížné a nevyzpytatelné době dostát svým závazkům vyplývajícím z vítězného tendru a dodat přes všechny obtíže vozy včas. Zároveň jsem velmi potěšen tím, že se se značkou Peugeot můžeme podílet na velmi významných úsporách pro rozpočet hlavního města Prahy a rovněž na dlouhodobém zlepšování ovzduší v Praze, a to díky nahrazení starých, ekologicky již dávno překonaných vozů za nové a environmentálně přátelštější,“ říká jednatel a majitel společnosti Federal Cars Štěpán Vojtěch.

V letech 2017 a 2018 byl Peugeot v ČR jedničkou trhu lehkých užitkových vozidel a v roce 2019 skončil druhý. Za prvních osm měsíců letošního roku opět získal první příčku a realizací významné zakázky pro DPP je opět o krok blíže k tomu, aby se opět stal nejprodávanější značkou užitkových vozů v ČR.

Datum zveřejnění

11.09.2020

Zdroj informací

Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3594 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál