Servind

Automig 300 Pulse

Automig 300 Pulse

Svařovací stroj Automig 300 Pulse je navržený pro dokonalé MIG svařování a pájení  vysokopevnostních, uhlíkových a nerezových ocelí, pozinkovaných plechů a hliníku při současné nabídce mnoha funkcí pro snížení výrobních nákladů. Automig 300 Pulse je svařovací stroj pro stavbu a opravy karosérií osobních automobilů v profesionálních dílnách.

Zařízení Automig 300 Pulse je výsledkem 50 let praktických zkušeností s výrobou svařovacích zařízení pro autoservisy. Je konstruován tak, aby plnil standardy výrobců automobilů pro svařování a MIG pájení ocelí, pozinkovaných plechů a hliníku.

Zařízení Automig 300 Pulse se dodává se svařovacími programy vybranými speciálně pro opravy automobilů. Grafický displej usnadňuje zvolení správného svařovacího programu. Po volbě typu drátu a plynu automatický průvodce vyhledá správný program. Svařovací parametry se upravují otočením jediného ovladače.

Automig 300 Pulse je k dispozici až se třemi cívkami a hořáky. To usnadňuje střídání různých materiálů a svařovacích procesů. Stroj automaticky rozpozná, který hořák/cívka je aktivní.

Datum zveřejnění

15.09.2020

Zdroj informací

Servind/Migatronic

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3195 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál