Servind

Změny ve vedení společnosti TUkas

Změny ve vedení společnosti TUkas

Skupina TUkas, autorizovaný prodejce a servis značek Škoda, Volkswagen, Volvo, Opel, Kia, Renault a Dacia a autorizovaný servis značky Audi, změnila po pěti letech své organizační uspořádání. K 1. září 2020 došlo ke zrušení pozice generálního ředitele a vedení skupiny se znovu ujali majitelé společnosti, bratři Jiří a Miroslav Tůmovi. Zároveň byla nově zřízena funkce výkonného ředitele, kterou s účinností od 1. září 2020 zastává Michal Zaorálek. Další změny v top managementu firmy nastanou od 1. října 2020. Ředitelem provozovny TUkas Škoda a TUkas Volkswagen/Audi servis bude Jiří Jandl, post marketingové ředitelky převezme Radka Tůmová.

Bratři Jiří a Miroslav Tůmovi, spolumajitelé společnosti TUkas, se do vedení firmy vrací po pěti letech, kdy skupinu TUkas vedl generální ředitel Petr Lehký. Jeho pozice byla ke konci srpna zrušena a Petr Lehký společnost opustil. Bratři Tůmovi se v pozadí firmy zaměří na strategické směřování skupiny a dlouhodobé cíle, v kompetenci nového výkonného ředitele Michala Zaorálka bude dosahování stanovených cílů, celková správa společnosti a řízení interních procesů a vztahů s obchodními partnery. Michal Zaorálek ve společnosti TUkas působí od roku 2003 a doposud zastával funkci ředitele provozovny TUkas ŠKODA a TUkas Volkswagen/Audi servis.

„Velmi si vážím toho, že jsem dostal příležitost usednout do čela skupiny TUkas, a přispět tak k jejímu dalšímu rozvoji. Skupina TUkas nabízí kvalitní komplexní služby pro retailové i fleetové klienty všech značek, které zastupujeme. Právě kvalita služeb je pro mě zásadní a v silně konkurenčním automotive prostředí nás musí odlišovat od ostatních. Jelikož nadstandardní služby nelze poskytovat bez kvalitních a spokojených zaměstnanců, bude mojí prioritou také oblast personální. Následující roky budou pro automotive segment složitější než doposud. Korona krize změnila chování zákazníků, jejich potřeby i náhled na budoucnost. Tyto aspekty ve spojení se změnami, které souvisí s již znatelným nástupem elektromobility, na nás v budoucnu budou klást veliké nároky. Na tyto výzvy jsme však ve skupině TUkas připraveni,“ uvedl nový výkonný ředitel skupiny TUkas Michal Zaorálek.

V souvislosti se změnami ve vedení společnosti nastanou k 1. říjnu 2020 změny i na dalších pozicích v top managementu firmy. Jiří Jandl, který doposud zastával funkci marketingového ředitele skupiny TUkas, převezme po Michalu Zaorálkovi pozici ředitele provozovny TUkas ŠKODA a TUkas Volkswagen/Audi servis. Jiřího Jandla na pozici ředitele marketingu vystřídá Radka Tůmová, která je zároveň zodpovědná za péči o zaměstnance skupiny TUkas.

„Ke změnám v řízení skupiny TUkas jsme se rozhodli z důvodu udržení konkurenceschopnosti a ekonomické stability naší společnosti v době, která není pro automobilový průmysl jednoduchá. Věříme, že se nám společnými silami podaří vše zvládnout a překonat všechna přicházející úskalí. Petrovi Lehkému, který na postu generálního ředitele vedl skupinu TUkas dlouhých pět let, bychom tímto ještě jednou rádi poděkovali za skvěle odvedenou práci a popřáli mu mnoho úspěchů nejen v osobním životě, ale i na nových působištích mimo skupinu TUkas,“ popisuje změny spolumajitel firmy Jiří Tůma.

Datum zveřejnění

16.09.2020

Zdroj informací

TUkas

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2124 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál