Servind

Auto Kruml v novém

Auto Kruml v novém

Společnost Auto Kruml spustila proces revitalizace, který má přinést lepší využití potenciálu areálu na atraktivním místě v blízkosti dálnice D10 jen pár minut jízdy za Prahou ve směru na Mladou Boleslav. Aby představila připravované novinky a své současné služby uspořádala ve spolupráci s firmami Autofit, Beecam Solutions a dalšími partnery v areálu v Brandýse nad Labem předváděcí akci ve formě Podzimní roadshow.

Cílem proměny společnosti Auto Kruml je vybudovat kvalitní autoservis pro vozy značek Ford a Škoda nabízející komplexní služby, vybavený nejmodernější diagnostikou a autolakovnou a zaměstnávající špičkové odborníky. K tomu se přidává nabídka produktů a služeb společnosti Beecam Solutions a prodej špičkového značkového nářadí za příznivé ceny Ford Tools. Do budoucna se počítá i s prodejem a servisem vozů Ford z americké produkce.

Systém Beecam přináší inovativní řešení odhalování příčin některých problémů při opravách automobilů zprostředkováním audiovizuální konzultace se specialistou na dálku v reálném čase s využitím dostupných relativně jednoduchých moderních komunikačních technologií bez potřeby použití drahých prostředků, jako jsou například brýle pro virtuální realitu.

Auto Kruml hodlá kvalitou práce oslovit zákazníky, ale současně se chce stát i atraktivním zaměstnavatelem pro pracovníky z regionu. K zázemí autorizovaného servisu přidá komunikaci se zákazníkem jako v soukromých servisech s důrazem na příjem a transparentnost práce. Se specializací na diagnostiku bude odborné znalosti svých specialistů a jejich expertní práci nabízet potenciálním partnerům mezi neautorizovanými servisy v okolí a naopak jim dodá práci, která pro firmu nebude mít patřičný přínos.

Velký potenciál společnost Auto Kruml vidí v prodeji a servisu vozidel ze severoamerické produkce na úrovni podle amerických standardů servisu a údržby, které jsou v mnoha ohledech velmi odlišné od evropských.

Datum zveřejnění

29.09.2020

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2933 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál