Servind

Elektrické nářadí Mirka je tu už celé desetiletí

Elektrické nářadí Mirka je tu už celé desetiletí

Přední finský výrobce a dodavatel brusných řešení společnost Mirka, která je v České republice a na Slovensku zastoupena společností Servind, slaví deset let od vzniku divize zaměřené na vývoj elektrického nářadí. Oceňované, ergonomické a snadno ovladatelné elektrické strojky Mirka jsou v současné době jedním z nejprodávanějších produktů a lidé, kteří se podílejí na jeho vývoji a zlepšování, jsou na svou práci náležitě hrdi.

První elektrická bruska Mirka Ceros byla uvedena na trh v roce 2009. Teprve poté, když společnost Mirka na trhu profesionálního elektrického nářadí zaznamenala úspěch, bylo rozhodnuto založit specializovanou divizi nářadí zaměřenou na proces a jeho inovaci.

Manažer vývoje nářadí Caj Nordström k tomu říká: „Po celou dobu mé kariéry byl vývoj nových věcí a práce s novými technologiemi vždy mojí vášní.“ Vzhledem k tomu, že Caj Nordström byl od samého začátku ústřední postavou ve vývoji elektrického nářadí Mirka, nepřekvapí, že celá divize byla soustředěna kolem něj.

„Mirka je známá výrobou brusiv, ale co se broušení týče, je brusivo pouze částí celkového obrazu. Samozřejmě k brusivu se nejlépe hodí naše nářadí, které pro něj bylo speciálně navrženo, aby společně poskytovaly ten nejlepší možný výsledek. Naši inženýři nejsou jen teoretici, ale sami naše nářadí rádi používají v praxi,“ říká Caj Nordström

Nordström zůstává pokorný ohledně získaných ocenění Red Dot, které si nářadí jako Mirka Deros a Mirka Leros vysloužilo: „Získání našeho prvního ocenění nás utvrdilo, že jsme vytvořili správný design. Samozřejmě nejdůležitější je zpětná vazba, která pochází od koncových zákazníků, kteří s naším elektrickým nářadím pracují každý den. Nářadí musí uživateli vždy dokonale vyhovovat.“

A jaká bude budoucnost elektrického nářadí Mirka? „Přineseme další nové produkty! Toto je pouze skvělý začátek a práce musí pokračovat!“ odpovídá Nordström.

Vlajkovou lodí mezi elektrickým nářadím Mirka je aku bruska Mirka AOS-B 130NV. Právě tu můžete nyní, v rámci prodejní podzimně-zimní akce do segmentu Autoopravárenství, získat za zvýhodněnou cenu při nákupu oblíbených brusiv Mirka Iridium a Mirka Gold Multihole. Úhlovou brusku pro odbrušování defektů laku společně se dvěma Li-ion akumulátory 2,5 Ah 10,8 V a nabíječkou pořídíte s oblíbeným brusivem Gold Multihole za speciální výroční cenu 4990 Kč bez DPH a s inovativním brusivem Gold Iridium za 2700 Kč bez DPH.

Datum zveřejnění

15.10.2020

Zdroj informací

Servind

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2342 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál