Servind

Vylepšení pro osvědčený stěrač Aerotwin

Vylepšení pro osvědčený stěrač Aerotwin

Společnost Bosch dále zdokonalila a vylepšila svůj osvědčený stěrač Aerotwin. Díky technologii pryže PPP (Power Protection Plus) s patentovaným povlakem jsou stěrače Bosch Aerotwin již dlouho synonymem tichého a vynikajícího stírání, a to i v extrémních povětrnostních podmínkách. Přidáním speciální přísady do směsi pryže se vývojářům podařilo ještě více vylepšit lištu stěrače. Díky tomu je profil stěrače podstatně odolnější. Vylepšené složení směsi přidává ještě větší ochranu pryže PPP vůči nepříznivým vlivům prostředí, jako jsou UV záření a ozon.

Přepracované lišty se osvědčily v případech, když má znečištění čelního skla (například hmyzem, prachem, pylem nebo ledem) nepříznivý mechanický vliv na břit lišty. To stěračům Bosch Aerotwin umožňuje dosáhnout dlouhotrvající výsledky stírání bez šmouh. Testy kvality společnosti Bosch prokázaly, že lišta stěrače z nové směsi vykazuje ve srovnání s běžnými lištami menší otěr, a tedy i menší opotřebení.

Kromě toho jsou stěrače Aerotwin vybaveny dvěma na míru vyrobenými pery Evodium, které zvyšují tlak lišty na čelní sklo a rovnoměrně jej rozdělují po celé délce stěrače. To napomáhá dosažení konzistentního stírání. Rovnoměrný přítlak, vytvářený pery Evodium, je kombinován s vylepšenou směsí pryže zlepšující odolnost a snižující degradaci okrajů stěrače.

Datum zveřejnění

19.10.2020

Zdroj informací

Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2696 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál