Servind

Beecam - inovace pro autoopravárenství

Beecam - inovace pro autoopravárenství

Technologický startup Beecam nabízí inovativní, svým způsobem revoluční řešení, jak efektivně usnadnit náročné odhalování příčin některých problémů při opravách automobilů, s nimiž si mechanici nevědí rady. Systém Beecam nabízí možnost audiovizuálních konzultací se specialistou v reálném čase využitím dostupných moderních komunikačních technologií.

Startup Beecam je reakcí na rychlý vývoj automobilové techniky, zejména široké využívání elektroniky, kladoucí stále vyšší nároky na znalosti mechaniků. Ale přestože jsou, zejména ve značkových servisech, průběžně proškolováni, ne vždy mají k dispozici potřebné informace a s některými závadami se setkávají jen zřídka, mnohdy poprvé.

Nikdo není vševědoucí. I ten, kdo opravdu umí, si někdy neví rady v čem je opravdu problém a kde se dozvědět „jak na to“. Na jedné straně stavovská čest mechanika obvykle velí pustit se do práce a dokázat svoji odbornost, ale taková snaha o vyřešení neobvyklého problému nezřídka probíhá systémem pokus - omyl a mechanik - specialista, kterých není mnoho, tak ztrácí drahocenný čas, zatímco by opravna mohla vyřídit více zakázek. Právě pro takové případy je připravena služba startupu Beecam. 

Beecam nabízí možnost spojení konkrétního opraváře přímo na pracovišti se specialistou, který může být vzdálený třeba i stovky kilometrů, a to on-line, přesně v době, když to opravář potřebuje. Přitom ke spojení nejsou potřeba drahé brýle pro virtuální realitu, ale jen kamera nebo chytrý telefon. Ke spojení slouží  chytré zařízení s kamerou, díky němuž se přenáší (streamuje) konkrétní montážní situace na monitor specialisty, a ten může bezprostředně reagovat na daný stav například v motoru, elektronice apod. Konzultace a navigace mechanika probíhá v reálném čase a na konkrétním případě, kde není zapotřebí složitého vysvětlování. Problém tak může být vyřešen bez zbytečného zdržování daleko rychleji než při konzultaci po telefonu.

Nesporným přínosem systému Beecam je výrazně větší produktivita práce, úspora drahého času mechaniků při zbytečném hledání a laborování u složitých problémů, což je při současném nedostatku specialistů v servisech zvláště cenné.

Každý z techniků a diagnostiků si může dle potřeby předem rezervovat konkrétní termín pro spojení se specialisty Beecam. Odborníci na konkrétní problematiku jsou dostupní v konkrétní situaci. Díky okamžitému propojení se specialistou Beecam se komplikované případy vyřeší rychleji a efektivněji. Díky tomu lze zvládnout více zakázek a dosáhnout vyšší příjmy.

Více se můžete dozvědět na: www.beecam.cz

Datum zveřejnění

22.10.2020

Zdroj informací

Beecam

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2429 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál