Servind

Interaction vybudoval lakovnu pro Lexus

Interaction vybudoval lakovnu pro Lexus

Společnost Interaction jako dlouholetý partner významného klienta Lexus Průhonice navrhla a realizovala výstavbu zbrusu nové lakovny, která byla během letních měsíců letošního roku předána do provozu.

Výstavba obsahovala nejnovější a nejmodernější lakovací technologie významného výrobce USI Italia. V tomto případě se jednalo se o dvě přípravná pracoviště a lakovací box s kompletní vzduchotechnikou. Tyto technologie jsou mimo jiné vybaveny nejmodernějšími prvky pro ochranu životního prostředí.

Lakovna je navržená pro nejefektivnější využití nejmodernějších pracovních postupů, včetně přípravy pro případné budoucí rozšíření provozu.

USI Italia patří mezi přední světové výrobce lakovacích technologií a je dodavatelem do celého světa. USI Italia používá nejnovější dostupné technologie a sama provádí výzkum a vývoj v této oblasti. Z tohoto důvodu tyto technologie preferují významní výrobci automobilů jako například právě Lexus nebo třeba týmy formule 1. USI Italia je známa tím, že ke každému projektu přistupuje individuálně a každý projekt uzpůsobuje potřebám přesně na míru daného zákazníka. Společnost Interaction je již více než 25 let výhradním distributorem tohoto exkluzivního partnera.

Celý projekt koordinoval a ve spolupráci se servisním ředitelem Toyoty Tsusho Praha Jaroslavem Koubíkem vedl manažer oddělení technologií společnosti Interaction Petr Taulec. Přestože v první polovině tohoto roku společnost Interaction realizovala několik podobných projektů současně a v průběhu výstavby se potýkala, jako všichni ostatní, s nečekanými důsledky celosvětové virové krize, podařilo se všechny projekty včetně tohoto dokončit včas a bez jakýchkoliv více nákladů.

Pro společnost Interaction byla zcela novou zkušeností výstavba během krizové situace, nastalé díky celosvětové koronavirové pandemii. V průběhu výstavby tato krize projekt také zasáhla, a to zejména z hlediska bezpečnostních opatření a dodržování původně plánovaných termínů dokončení výstavby. I v této těžké situaci společnost Interaction obstála a dodržela své závazky.

Oproti původnímu plánu společnost Interaction také dodal vzduchotechniku pro dodané technologie. Díky flexibilitě a individuálnímu přístupu k zákazníkovi ani to nebylo překážkou.

Datum zveřejnění

26.10.2020

Zdroj informací

Interaction

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2482 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál