Servind

Nová prodejna značky Volkswagen Užitkové vozy

Nová prodejna značky Volkswagen Užitkové vozy

Zájemci o nové automobily značky Volkswagen Užitkové vozy mohou od začátku října ve strahovské provozovně společnosti NH Car navštívit samostatný autosalon. Naleznou v něm zástupce kompletní produktové řady od nejmenšího modelu Caddy přes řadu T až po Crafter včetně nové obytné verze Grand California.

„Projekt samostatného autosalonu pro značku Volkswagen Užitkové vozy společnosti NH Car na pražském Strahově je dalším významným milníkem v rozšiřování a zkvalitňování naší prodejní a servisní sítě. Zákazníci se tak mohou v atraktivním prostředí důkladně seznámit se všemi našimi modely a vybrat si z nich vůz, který nejlépe splní jejich požadavky pro profesionální i soukromé potřeby,“ říká ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika Jakub Šebesta.

Zákazníci mají v novém dealerství k dispozici nejen veškeré prodejní služby, ale také profesionální servisní zázemí včetně certifikované lakovny a klempírny. Autosalon Volkswagen Užitkové vozy na Strahově je prvním projektem na území České republiky realizovaným podle nového brand konceptu značky.

„Náš strahovský autosalon značky Volkswagen Užitkové vozy je nejnovějším svého druhu v České republice. Na ploše více než 222 m2 vystavujeme šest užitkových vozidel od nejmenšího modelu Caddy přes Multivan a Amarok až po největší obytný model Grand California na podvozku Crafteru. Náš tým zkušených prodejců je připraven poskytnout všem klientům komplexní poradenství včetně speciálních úprav a přestaveb, aby od nás odjížděli v užitkových vozech, které dokonale splňují jejich požadavky,“ říká vedoucí prodeje automobilů značky Volkswagen ve společnosti NH Car Ondřej Kračmar.

Společnost NH Car působí na českém automobilovém trhu od roku 1991 a s ročním prodejem 6000 nových vozidel a 1000 ojetých vozů patří mezi nejvýznamnější hráče v tomto oboru. NH Car nabízí ve třech pražských provozovnách s pěti autosalony na Strahově, na Černém Mostě a v Malešicích nové automobily čtyř různých značek včetně autorizovaného servisu, který je zajišťován i pro vozy dalších dvou značek. V Malešicích naleznou zákazníci Centrum ojetých vozů.

Datum zveřejnění

27.10.2020

Zdroj informací

Volkswagen Užitkové vozy

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2501 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál