Servind

Prostornější nový Renault Kangoo

Prostornější nový Renault Kangoo

Třetí generace modelu Renault Kangoo se vyznačuje novým designem, praktičtějšími řešeními pro manipulaci s nákladem, větším komfortem a moderními asistenčními systémy. Stejně jako u svých předchůdců, kterých se od roku 1997 prodaly více než čtyři miliony, budou u nové generace opět k dispozici obě varianty - osobní i užitková.

Kromě bohatě vybavené kompaktní užitkové verze Kangoo Van, která bude znovu k dispozici ve dvou délkách, plánuje Renault nabídnout i nový model Express, což je nízkonákladová verze speciálně určená pro provozovatele malých flotil a začínající firmy.

Kangoo si zachovává svůj koncept mimořádné variability a prostornosti, díky němuž je oblíbený jak v osobní, tak užitkové verzi. Pro užitkovou navíc přidává dvě významné novinky - Easy Side Access a Easy Inside Gallery, které mají usnadnit přístup do nákladového prostoru a nakládání rozměrných předmětů.

Easy Side Access znamená nejširší nakládací otvor na boku na trhu s šířkou 1446 mm, tedy dvakrát tak široký než dosud. To umožňuje pohodlný přístup do nákladního prostoru zejména ve stísněných podmínkách ve městě. Galerie Easy Inside umožňuje přepravu dlouhého a objemného zboží v horní části vozu pod střechou, přičemž podlaha zůstává volná pro další náklad.

Renault nabídne Kangoo Van ve dvou délkách karoserie s nákladovým prostorem o objemu 3,3 až 3,9 m3 nebo 4,2 až 4,9 m3. Kromě toho se bude nabízet spousta variant pohonu s přímo řazenou i automatickou převodovkou a motory na naftu, benzin a později také v elektrické verzi.

Uvedení na trh nové generace modelů se uskuteční na jaře 2021.

Datum zveřejnění

14.11.2020

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2423 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál