Servind

Zákazníci Citroënu těží ze služby Videocheck

Zákazníci Citroënu těží ze služby Videocheck

Citroën umožňuje svým zákazníkům optimalizovat si čas prostřednictvím služby Videocheck, digitálního řešení pro dodatečné práce zjištěné navíc při prohlídce vozidla v servisu. Aplikace umožňuje pořídit videozáznam o voze a odeslat jej zákazníkovi. Citroën si tak zachovává transparentnost, důvěru a blízký vztah se svými zákazníky.

Videocheck se nyní používá ve 30 zemích a v 3000 servisech. V České republice Citroën tuto službu nabízí již od dubna, kdy ji zavedl v období první karanény pro ty, kteří preferují maximálně bezkontaktní řešení.

Digitalizace umožňuje zavádět nové strategie a vycházet vstříc požadavkům klientů. Digitální řešení Videocheck bylo vytvořeno s cílem plnit očekávání zákazníků. Služba Videocheck se od svého spuštění v lednu 2019 masivně rozvíjí v Evropě, Latinské Americe a objevuje se i v Africe. V současné době je k dispozici ve 30 zemích a 3000 servisech a plánuje se její nasazení v dalších zemích. K dnešnímu dni je 94 % klientů s touto inovativní službou spokojeno a 60 % práce navíc zákazníci potvrdí.

Udržování  důvěry u zákazníků je dnes důležitější než kdy jindy. Videocheck je inovativní služba, kterou používají servisy v případě nutnosti provést práci navíc. Aplikace umožňuje pořídit pro větší transparentnost videozáznam vozu a zaslat jej zákazníkovi. Ten pak dodatečnou práci na dálku potvrdí. Znamená to pro něj značnou časovou úsporu, protože se nemusí přemisťovat, aby dodatečné práce na svém voze potvrdil. Toto digitální řešení umožňuje zachovávat transparentnost a blízký vztah se zákazníky. Ti pak mají ke svému servisu o to větší důvěru.

Videocheck je moderní a spolehlivý nástroj. Nemá žádné rozhraní a velmi snadno se používá. Cílem této služby je zajistit, aby byl vztah se zákazníkem pružnější a jednodušší. Služba Videocheck tak jde s dobou, kdy se vše děje on-line prostřednictvím obrazovky počítače nebo telefonu.

Citroën vyvíjí řešení, aby zůstal svým zákazníkům co nejblíže. Vedle velmi vyhledávané služby Videocheck již na konci roku 2014 spustil aplikaci Citroën Advisor, interaktivní online stránku s recenzemi, která je nyní k dispozici v 62 zemích a nabízí celkem více než 400 000 recenzí. Citroën byl prvním výrobcem automobilů, který tento typ služeb zavedl.

Datum zveřejnění

20.11.2020

Zdroj informací

Citroën

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3045 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál