Servind

Aplikace Carolina pokračuje v rozvoji

Aplikace Carolina pokračuje v rozvoji

Od 1. ledna 2021 se začne ESSOX podílet na dalším rozvoji aplikace Carolina, kterou vyvinula společnost Cebia. Carolina je mobilní aplikace, která dává uživatelům kompletní přehled o vozovém parku. Upozorní je na důležité termíny, jako jsou technická kontrola, úhrada povinného a havarijního pojištění, výměny zelené karty, roční garanční prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

Projekt je další digitální inovací, kterou ESSOX v letošním roce realizoval. Po spuštění virtuální hlasové asistentky Emma a spolupráci s německým startupem Re:ceeve je Carolina další službou, která významně zjednoduší klientům ESSOX život.

„Okolnosti letošního roku významně urychlují trend digitalizace na straně společností, jako je ESSOX, i jejich klientů. Vnímáme změnu chování spotřebitelů a jsme jim oporou, a to nejen v oblasti odpovědného poskytování úvěrů. Další služby, jako je Carolina, se stanou chytrým pomocníkem a navíc budou klienty bavit,“ uvedla generální ředitelka společnosti ESSOX Jana Hanušová.

ESSOX se bude od počátku roku 2021 podílet na dalším technologickém rozvoji aplikace. Přibývat by mohly i další funkcionality, které dále usnadní život motoristům. Aplikace Carolina je od roku 2018 dostupná pro mobilní telefony se systémy iOS i Android a aktuálně ji používá 70 000 uživatelů.

Základní služby v Carolině jsou pro všechny uživatele zdarma. Prémiová placená verze nabízí navíc například prověřování původu vozu v zahraničí, ověření pravosti VIN kódu, ochranu vozu formou označení skel, podporu v případě odcizení vozu a další.

Datum zveřejnění

26.11.2020

Zdroj informací

ESSOX

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2482 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál