Servind

Nová prodejna Mitsubishi v Praze

Nová prodejna Mitsubishi v Praze

Společnost Auto Palace, člen skupiny AutoBinck, otevřela nový showroom značky Mitsubishi v areálu na Spořilově. Mitsubishi tak získává větší prodejnu s lepším zázemím pro zákazníky a atraktivní pozici v rámci APS u přivaděče na Jižní spojku.

„Obslužnost zákazníků je pro nás klíčová. Díky nové prodejně získáváme více parkovacích míst pro naše zákazníky v rámci prodeje i servisu, ale současně také více místa pro nové předváděcí vozy. Čekající mohou využít kvalitní zázemí v rámci komfortní zóny na prodejně,“ říká generální ředitel M Motors CZ Kamil Šilhavý.

Nová prodejna disponuje plochou 310 m2, a snadno tak zákazníkům představí celou modelovou řadu Mitsubishi. Současně nabídne pohodlné zázemí i předávací místo pro nové majitele některého z vozů.

„Příští rok se chystáme na uvedení nového špičkového modelu Eclipse Cross PHEV a i tato nová prodejna se stává ideálním místem pro prezentaci zákazníkům,“ dodává Šilhavý.

Nový Eclipse Cross PHEV se bude oproti původnímu očekávání prodávat o tři měsíce dříve, tedy už od dubna 2021, a naváže tak na vynikající pověst a prodejní úspěchy svého většího bratra Outlanderu PHEV.

Datum zveřejnění

27.11.2020

Zdroj informací

Auto Palace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.229 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál