Servind

Akumulátorový šroubovák IXO Classic je zpět

Akumulátorový šroubovák IXO Classic je zpět

Společnost Bosch optimalizovala celý šroubovák IXO a vytvořila tak přidanou hodnotu. Nabíjecí doba je o 30 % kratší než u jeho předchůdce. IXO Classic je tak připraven k opětovnému použití za méně než dvě hodiny. Třístupňový LED indikátor nabíjení umožňuje uživatelům neustále sledovat, jak dlouho mohou ještě šroubovat, vrtat či za pomoci různých nástavců z kolekce IXO otevírat lahve vína, kořenit jídlo, rozdmýchávat oheň nebo řezat různé materiály.

IXO Classic kombinuje ty nejlepší vlastnosti z dvou různých designových linií. Výraznou siluetu s jemnými křivkami současné generace a tradiční zbarvení s klasickou zelenou barvou Bosch a červenými ovládacími prvky. S prodejem více než 19 milionů kusů je tento kultovní šroubovák nejpopulárnějším elektrickým nářadím na světě a více než jakékoliv jiné nářadí představuje tradici a kvalitu elektrického nářadí Bosch. Za úspěchem stojí dlouhodobý vývoj a unikátní funkce. Díky regulaci otáček se IXO liší od běžných šroubováků stejné třídy na trhu. Čím silněji je spínač stisknutý, tím rychleji IXO šroubuje. Tajemství je v digitálním kontrolním systému.

IXO je mnohem více než jen elektrické nářadí a jeho mimořádný design z něj dělá hit. IXO vděčí za svůj kultovní status mimo jiné své jedinečnosti. Pro milovníky dobrého vína nabízí Bosch nástavec na otevírání lahví. Šroubování na nejnáročnějších a nejméně dosažitelných místech, která si dovedete představit - to je možné pomocí úhlového a excentrického nástavce. Tyto nástavce jsou také k dispozici v sadě s 10 bity a nabíječkou s mikro USB. Kromě toho je možné jednotlivě dokoupit i další nástavce z kolekce IXO, jako jsou vrtací nástavec, nástavec pro rozdmýchávání ohně nebo univerzální řezací nástavec.

Oblíbené IXO Colour Edition zůstává i nadále v nabídce. IXO Classic set s úhlovým a excentrickým nástavcem je již nyní k dispozici.

Technické údaje              IXO 6 Classic

Napětí akumulátoru/kapacita akumulátoru         3,6 V lithium-ion/1,5 Ah

Volnoběžné otáčky         0 - 215/min

Max. točivý moment      4,5 N.m

Max. průměr šroubování              5/5 mm

Doba nabíjení    2 hodiny

Hmotnost           340 g

Rozsah dodávky               IXO Classic s mikro USB nabíječkou a 10 bity/IXO Set (IXO Classic s úhlovým a excentrickým nástavcem, mikro USB nabíječkou a 10 bity)

Doporučená maloobchodní cena vč. DPH             1619 Kč/2159 Kč

Datum zveřejnění

02.12.2020

Zdroj informací

Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2867 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál