Servind

Ocenění pro Interaction

Ocenění pro Interaction

Slavnostní vyhlášení Ocenění Českých lídrů 2020 proběhlo během online konference. Společnost Interaction se podařilo probojovat nejen mezi finalisty, jako v minulém roce, ale letos se umístila na druhém místě ve Středočeském kraji.

Porota na základě ekonomických výsledků výhradně českých firem s ročním obratem minimálně 200 milionů korun a s více než 50 zaměstnanci ocenila nejlepší společnosti ze všech 14 krajů České republiky.

Do finále se dostalo 92 firem s nejlepšími ekonomickými výsledky. Ty byly vybrány z 1516 společností, které vyhověly kritériím soutěže. O jejich výběr se postaral odborný garant soutěže společnost CRIF - Czech Credit Bureau. Celkem 61 % finalistů působí na trhu již od 90. let. Firmy založené po roce 2000 tvořily čtvrtinu uchazečů o ziskání ocenění, na export se alespoň částečně zaměřuje 42 % ze společností ve finále.

Pro společnost Interaction je toto umístění velkou poctou a váží si jej i díky svým zákazníkům a jejich přízni. Je to i velké povzbuzení a motivace k další spolupráci především v této nelehké době, která s sebou přináší nové výzvy i příležitosti.

Datum zveřejnění

04.12.2020

Zdroj informací

Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2592 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál