Servind

Glasurit Ratio Scan 12/6 - digitální, efektivní, excelentní

Glasurit Ratio Scan 12/6 - digitální, efektivní, excelentní

Spektrofotometr nové generace Glasurit Ratio Scan 12/6 je nejnovější technologie pro automatický výběr vhodného odstínu spolupracující s největší databází odstínů na světě Glasurit Color Online.

K pokrytí šesti fotografií a 12 geometrií používá Glasurit Ratio Scan 12/6 dva světelné zdroje - modrou a bílou LED. To umožňuje přesnou analýzu barvy a textury pigmentů a spolehlivou identifikaci i obtížných barev. Používá certifikované připojení Wi-Fi ke spolehlivému přenosu naměřených dat do aplikace Glasurit Profit Manager Pro.

Zatímco jeden zaměstnanec měří barvu v oblasti mimo karosárnu, jiný už může začít míchat barvy díky digitálnímu propojení se systémem správy barev a materiálů Glasurit Profit Manager Pro a největší a nejkomplexnější databází odstínů na světě Glasurit Color Online, která obsahuje všechny barvy hlavních výrobců automobilů i speciální odstíny, stejně jako receptury pro míchání.

Zcela digitalizovaný proces je efektivní a spolehlivý. Barevné vizualizace a spektrální křivky pomáhají vyhodnotit návrhy spektrofotometru.

Unikátní spektrofotometrie společnosti Glasurit umožňuje patentované vyhledávací a opravné algoritmy BASF pro automatické návrhy oprav a mimořádně spolehlivá řešení.

Glasurit Ratio Scan 12/6 byl vyvinut speciálně pro karosárny, které chtějí zvýšit svou efektivitu pomocí zcela digitalizovaného procesu výběru odstínu. Urychluje proces shody odstínu pro všechny lakovací systémy. Při snadném použití nabízí přesná řešení včetně nejnovějších odstínů.

Datum zveřejnění

17.12.2020

Zdroj informací

Toplac

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2372 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál