Servind

Značka DS má nově zastoupení v Brně

Značka DS má nově zastoupení v Brně

Značka DS registruje rostoucí zájem zákazníků. Proto se rozhodla rozšířit svoji dostupnost kromě severní Moravy i na jižní Moravu. V Brně ve spolupráci s partnerskou společností Carling Auto otevřela autorizovaný DS Servis a nové místo, kde lze vyzkoušet i objednat nejnovější modely DS. 

Nové zastoupení zpříjemní a usnadní přístup zákazníků z tohoto regionu k modelům a službám značky DS. Společnost Carling Auto je zkušeným prodejcem  a servisem automobilů značky Citroën a  zároveň má významné aktivity v oblasti obchodu a servisování pneumatik.  V prodeji nových vozů DS pracuje pod vedením DS Store Praha.

V Brně si tak zákazníci mohou nechat nejen opravit svůj vůz DS, objednat náhradní díly či příslušenství, ale mohou si kdykoliv vyzkoušet a  zakoupit  všechny nové modely DS 7 Crossback, DS 3 Crossback i nejnovější plug in hybridní či elektrické verze E-Tense.

Samozřejmostí jsou všechny prémiové služby DS Only You: DS Assistance, aplikace My DS, DS club Privilege nebo DS Valet, tj. službu pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si servis pro vozidlo dojede, nabídne náhradní vůz a opravený vůz zase přistaví na místo určené klientem. Tuto službu DS Valet je možné využít také pro doručení nového vozu DS na adresu dle přání zákazníka.

„Společnost Carling Auto má historii, která sahá až do roku  1992, kdy začínala pod názvem Carling s malým showroomem a dvěma vozy v centru Brna. Dnes patří mezi největší a nejúspěšnější prodejce nových i ojetých vozidel v ČR. Sídlí v nových moderních prostorech v Brně na Hviezdoslavově ulici v místě, které skýtá dostatek možností i pro případný další rozvoj firmy. Jsem rád, že nyní můžeme poskytnout našim stávajícím i novým zákazníkům i vozy značky DS, která navíc působí v pro nás novém prémiovém segmentu, a ke které máme jako distributor francouzských vozů samozřejmě velmi blízko. Těšíme se na tuto novou obchodní příležitost, která je pro nás přímo srdeční záležitostí,“ říká majitel společnosti Milan Oplatek.

Datum zveřejnění

5.1.2021

Zdroj informací

DS Automobiles/Emil Frey

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2315 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál