Servind

GEFCO se nově stará o logistiku vozů Subaru

GEFCO se nově stará o logistiku vozů Subaru

Společnost GEFCO, světový lídr v oblasti multimodálních řešení dodavatelských řetězců a přední evropský poskytovatel logistiky pro automobilový průmysl, rozšiřuje své klientské portfolio smlouvou se značkou Subaru. Kompletuje tak portfolio značek skupiny Emil Frey v České republice.

V logistickém centru v Kolíně má již nyní divize FVL společnosti GEFCO na starosti značky Peugeot, Citroen, DS a Opel. Stará se o kompletní logistický proces od transportu, skladování, přípravy vozů až po distribuci do dealerské sítě. Po posledním přírůstku v podobě značky Opel, která patří mezi klienty od loňského září, nyní přichází do klientského portfolia další novinka. Od 1. ledna 2021 GEFCO kompletuje sestavu značek skupiny Emil Frey Group převzetím logistických toků také pro značku Subaru.

„Jsem moc rád, že se nám podařilo rozšířit spolupráci i na Subaru, a dosáhnout tak spolupráce se skupinou Emil Frey napříč všemi značkami. Navzdory současné komplikované situaci v automobilovém průmyslu dokazujeme, že jsme spolehlivý logistický partner a děláme naši práci dobře, skutečně jako Partners unlimited,“ komentuje novinku v Kolíně ředitel divize FVL pro klastr Česko- Slovensko-Maďarsko Miloš Mrázek.

„Pevně věřím, že přechodem k novému logistikovi nadále udržíme vysoký a bezproblémový standard služeb pro naše autorizované partnery a zákazníky, a navíc bude Subaru těžit ze symbiózy spolupráce a procesů v rámci celé skupiny Emil Frey,“ okomentoval změnu ředitel Subaru ČR Ing. Jiří Picek. 

GEFCO tak od začátku nového roku zajišťuje pro Subaru kompletní logistické toky včetně transportu z nizozemského Rotterdamu do logistického distribučního centra v Kolíně, kde budou poskytnuty další služby. Ročně by zde mělo procesem skladování i kompletní kontroly vozů před doručením PDI (Pre Delivery Inspection) projít na 1000 vozů. Auta kompletně připravená k provozu budou následně v rámci služeb společnosti GEFCO distribuovány do jednotlivých dealerství Subaru.

Datum zveřejnění

20.1.2021

Zdroj informací

GEFCO

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2968 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál