Servind

Petra Růžičková povede novou pobočku VCHD Cargo

Petra Růžičková povede novou pobočku VCHD Cargo

Česká přepravní společnost VCHD Cargo založila novou pobočku VCHD Cargo České Budějovice. Tu povede zkušená logistička Petra Růžičková. Ve své nové pozici bude mít na starosti strategický rozvoj aktivit společnosti nejen v jihočeském regionu. VCHD Cargo České Budějovice bude strategicky zaměřená na zákazníky na jihu republiky s řadou průmyslových podniků a retailových společností a také na rakouské a německé příhraniční trhy.

Ing. Petr Kozel, předseda představenstva VCHD Cargo, k tomu uvádí: „Založením nové pobočky posilujeme naši přítomnost na dalším strategickém místě v České republice. V Petře Růžičkové jsme našli zkušenou vedoucí pobočky s logistickým know-how a velmi dobrými znalostmi tohoto regionu. Z Českých Budějovic můžeme obsluhovat i řadu našich stávajících i potenciálních zákazníků v Rakousku nebo Bavorsku. Dojezdová vzdálenost k nim se pohybuje v řádu jedné či dvou hodin a my věříme, že po odeznění pandemie se osobní schůzky opět stanou nedílnou součástí relationship managementu.“

Petra Růžičková pochází z Českých Budějovic a v logistice působí více než 16 let. Vystudovala obchodní akademii a MBA program Doprava, spoje, logistika. V oboru pracuje od roku 2004, kdy nastoupila do logistického oddělení společnosti Robert Bosch s.r.o. V letech 2007 až 2010 působila v Dachser EST jako sales manažer a zástupce vedoucího pobočky. Kariéru v logistice dále rozvíjela jako manager dopravní společnosti Unitrans Bohemia, kde měla na starosti strategické vedení společnosti a řízení téměř stovky zaměstnanců. V posledních osmi letech pracovala ve společnosti Dachser Czech Republic na pozicích manažer oborového řešení pro segment DIY, manažer spedice a vedoucí pobočky. Petra Růžičková hovoří anglicky a německy, domluví se i rusky. Ve svém volném čase ráda cestuje a sportuje.

Datum zveřejnění

21.1.2021

Zdroj informací

VCHD Cargo

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2469 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál