Servind

Hyundai rozvíjí svou dealerskou síť

Hyundai rozvíjí svou dealerskou síť

Rozvoj dealerské sítě značky Hyundai v České republice úspěšně pokračuje, a to i přes krizi související s koronavirovou pandemií a souvisejícími uzavřeními showroomů po dobu několika měsíců. Už dříve se slavnostního otevření dočkala prodejní místa v Příbrami, Litoměřicích a Pardubicích. Ještě před koncem uplynulého roku je doplnila čtyři další v Uherském Brodě, Svitavách, Klatovech a Frýdku-Místku. Vozy značky Hyundai si nyní čeští zákazníci mohou pořídit v celkem 51 dealerstvích.

„Rozvoj naší prodejní a servisní sítě je důkazem toho, že značka Hyundai v České republice kráčí správným směrem. V uplynulém roce jsme obměnili téměř kompletní produktovou nabídku. Právě proto je velmi důležité, aby naši zákazníci měli své autorizované servisní zázemí na dosah a navíc si mohli novinky z naší nabídky pohodlně vyzkoušet,“ konstatuje generální ředitel společnosti Hyundai Motor Czech Martin Saitz

Dealerství Slovácké strojírny a.s. v Uherském Brodě, otevřené v prosinci minulého roku, se navíc se svou prodejní plochou přes 1200 m2 stalo vůbec největším prodejním místem Hyundai v České republice.

„Jde o naši vlajkovou loď, která splňuje veškeré korporátní požadavky značky Hyundai na skutečně výjimečně reprezentativní prodejní místo. Důkazem toho je i fakt, že výstavba na zelené louce trvala téměř celý rok,“ vysvětluje Saitz.

Nové prodejní místo je také ve Frýdecko-Místecku, regionu výrobního závodu Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích. Dealerství Hyundai LXM Motors se od prosince pyšní atraktivním dvouposchoďovým showroomem, který je nejen architektonickým skvostem, ale zároveň strategickým obchodním a servisním bodem pro nedaleký výrobní závod značky.

Dealerská síť značky Hyundai pokračuje v procesu elektrifikace. Zájemce o hybridní a plně elektrické modely Hyundai, včetně novinek roku 2021 Tucson a Santa Fe plug-in hybrid nebo Ioniq 5, tak po prodejní i servisní stránce obslouží většina dealerství v zemi.

Rozvoj dealerské sítě bude navíc pokračovat i v letošním roce. Již nyní probíhají práce na otevření dalších pěti prodejních a servisních míst ve strategicky významných lokalitách.

Datum zveřejnění

12.2.2021

Zdroj informací

Hyundai

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2625 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál