Servind

Paliva objednáte během pár kliknutí!

Paliva objednáte během pár kliknutí!

Provozovatel druhé největší tuzemské sítě čerpacích stanic společnost MOL Česká republika jako první tuzemský distributor pohonných hmot spustila unikátní online aplikaci ISA. Webová a mobilní aplikace obchodním partnerům přináší možnost nejen jednoduše objednávat pohonné hmoty, ale také sledovat všechny informace v reálném čase a mít celý proces doslova ve svých rukou.

„Naší dlouhodobou prioritou je poskytování co nejlepší zákaznické zkušenosti, a to nejen v rámci služeb určených koncovým zákazníkům, ale i velkoobchodním partnerům, mezi něž patří menší sítě čerpacích stanic, přepravní společnosti či jiní distributoři pohonných hmot. Věříme, že aplikace ISA bude vítanou inovací a našim partnerům zásadně usnadní správu objednávek,“ říká ředitel logistiky a velkoobchodu MOL Česká republika Tomáš Griglak.

Nová aplikace nabízí všechny funkcionality potřebné ke komplexní správě zákaznického účtu. Uživatelům umožňuje objednávat pohonné hmoty, sledovat stav objednávky a aktuální stav kreditního limitu či prohlížet historii a stav účetních dokumentů ať už jsou v kanceláři nebo na cestách.

„Online aplikace se stane pro nákupčí centrálním místem, kde naleznou vše, co s objednáváním pohonných hmot souvisí. Pro objednavatele to znamená zjednodušení v rámci administrativních záležitostí a rychlejší přístup k objednávkám, které může zadávat kdykoliv a odkudkoliv,“ dodává Griglak.

Ve webovém rozhraní aplikaci uživatelé naleznou na adrese b2bpartnerportal.com, mobilní verzi myISA mohou využívat po předchozí registraci ve webové aplikaci. Mobilní aplikaci lze stáhnout v obchodech Google Play a Apple Store pod názvem myISA-CZ.

Datum zveřejnění

19.2.2021

Zdroj informací

MOL

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2275 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál