Servind

Pneumatiky Nexen z Žatce směřují do Nošovic

Pneumatiky Nexen z Žatce směřují do Nošovic

Výrobce pneumatik Nexen Tire oznámil, že od ledna začal ze svého českého závodu u Žatce dodávat pneumatiky pro první výbavu automobilů Hyundai. Plášti Nexen jsou přímo z výroby osazovány vozy Hyundai Tucson čtvrté generace.

Navzdory pandemii Covid-19 český závod Nexenu u Žatce stabilizoval výrobu a dodávky plášťů N’Fera Primus pro Hyundai jsou historickým milníkem od jeho otevření v roce 2019. Prémiové pneumatiky N’Fera Primus mají vynikající brzdný výkon, mimořádný odvod vody a dobrou ovladatelnost. Pláště se vyrábějí v rozměrech 215/65 R17, 235/55 R18 a 235/50 R19 pro čtvrtou generaci vozu Hyundai Tucson, který se prodává na trzích Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky.

Nexen Tire dodává pneumatiky pro první výbavu automobilkám po celém světě od roku 2012. Loni firma zahájila spolupráci s Volkswagenem, letos s Audi a dalšími špičkovými výrobci automobilů.

Závod Nexenu v Žatci je strategicky umístěn v srdci Evropy, což mu umožňuje plnit rostoucí požadavky v celém regionu. Díky tomu má firma přístup k přibližně třiceti automobilkám v okruhu 400 km. Se stabilizací své evropské produkce bude Nexen Tire nadále zvyšovat svoji přítomnost na trhu rozšiřováním nabídky pneumatik pro první výbavu nových automobilů.

Datum zveřejnění

26.2.2021

Zdroj informací

Nexen Tire

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2018 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál