Servind

Výrobky GYS na českém trhu

Výrobky GYS na českém trhu

Obchodním partnerem společnosti GYS z Francie je na tuzemském trhu společnost Servind, která u nás patří k největším dodavatelům technologií, produktů, školení a služeb do autolakoven a karosáren. Díky produktovému portfoliu francouzské rodinné firmy, založené v roce 1964, je Servind schopen svým zákazníkům dodat to nejlepší v oblasti svařování, bodového sváření, spotovacích zařízení a dalších technologií a zařízení pro karosářské opravy. Do České a Slovenské republiky je přináší pod svou privátní značkou Cromatec Technology nebo přímo v barvách GYS.

Kromě zmíněných produktů navíc disponuje širokým sortimentem pro nabíjení a údržbu baterie. Tyto produkty vyrábí GYS ve dvou svých továrnách po dobu již více než padesáti let a během nich si v této oblasti francouzský výrobce vydobyl skutečně silnou pověst.

Role baterie ve vozidle se neomezuje pouze na samotné startování. Je zároveň napájecím zdrojem pro všechny elektronické komponenty pro zajištění samotného provozu vozidla ale i pro zajištění bezpečnosti a pohodlí posádky. Funkční baterie je také nezbytností pro zajištění pohotovostních systémů vozidla při vypnutém motoru, během diagnostiky v servisu nebo předvádění vozidel zákazníkům na autosalonech. Široká škála modelů Gysflash Pro splňuje tyto všechny požadavky a nabízí různé konfigurace dle požadavků zákazníků.

Gysflash Pro

Z řady Gysflash Pro jsou zákazníky nejvíce poptávané verze Gysflash 50.12 HF FV a 100.12 HF, které jsou vhodné pro všechny typy 12 V baterií. Nabízí mnoho režimů použití - od základního nabíjení přes diagnostiku vozidla až po režim showroom.

Malé rozměry a výška 105 mm umožňují zcela schovat tyto typy nabíječek pod vozidlo nebo je umístit na mobilní diagnostický vozík. Tato řada disponuje technologií Fanless Technology, která nepoužívá externí ventilaci a díky tomu se uvnitř zařízení neusazuje žádný prach. Nabíječky se vyznačují tichým provozem, jejich provoz je nenáročný a obsluha intuitivní.

Startronic 800

Velice zajímavým a užitečným zařízením je inteligentní autonomní startér bez interní baterie Startronic 800, který je navržen speciálně pro 12 V vozidla. Zařízení je vybaveno super kondenzátory, které se během několika sekund nabijí zbytkovým napětím baterie vozidla a v okamžiku nastartují jeho motor. Dobíjení v síti není nutné. Se startovacím výkonem 800 A je možné za 2 minuty nastartovat osobní benzínové či naftové automobily se zážehovým nebo vznětovým motorem, vybavené 12 V baterií. Zařízení navíc funguje jako multimetr pro zjištění aktuálního stavu baterie.

Uplatnění najde v servisních vozech zasahujících u zákazníka nebo v terénu, využití najde u startování déle stojících vozů v servisu nebo u déle stojících skladových či ojetých vozů.

Gysflash 6 Heritage

Kompaktní nabíječka Gysflash Heritage 6 A je speciálně navržena, aby nabíjela všechny typy baterií 6 V a 12 V používaných pro motocykly, automobily a veterány. Nabízí osmikrokovou inteligentní křivku pro optimální nabíjení a speciální režim pro nabíjení baterií s malou kapacitou od 1,2 Ah do 15 Ah. Trvalé sledování stavu baterie zaručuje rychlé a efektivní nabíjení. Úpravy nastavení v reálném čase zajistí, že baterie zůstane plně nabitá. Jedná se o ideální, malé zařízení pro sezónně používané vozy či motorky.

Datum zveřejnění

26.3.2021

Zdroj informací

Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2671 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál