Servind

Jan Bubeník do vedení Auto Palace Spořilov

Jan Bubeník do vedení Auto Palace Spořilov

Automobilová dealerská skupina Auto Palace nadále posiluje svoji organizační strukturu v personální oblasti. Vedení skupiny jmenovalo Jana Bubeníka do funkce ředitele pobočky Auto Palace Spořilov. Řízení aktivit spořilovské pobočky skupiny Auto Palace se Jan Bubeník ujal začátkem března. Jeho jmenování je výsledkem dlouhodobé strategie posilování vedení jednotlivých prodejních a servisních středisek v celé ČR.

Auto Palace Spořilov je z pohledu celkového rozsahu svých aktivit nejvýznamnější pobočkou skupiny a zajištuje prodejní a servisní činnost především pro automobilové značky Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel a Škoda. Ve svém portfoliu má rovněž zastoupení pro prodej a servis užitkových vozů prostřednictvím Ford Transit Centra a Opel Professional a nabízí služby související s prodejem ojetých vozů a autopůjčovnou.

Nově jmenovaný ředitel pobočky Auto Palace Spořilov Jan Bubeník pracuje v oblasti automotive téměř 30 let. Většinu své profesní kariéry působil v importérské organizaci Mercedes-Benz, kde řídil aktivity spojené s prodejem a servisem osobních i užitkových vozů.

„Možnost zapojit se do obchodních aktivit skupiny Auto Palace a převzít vedení její největší pobočky na Spořilově je pro mě zcela novou profesní motivací. Těším se nejenom na pro mě zcela nové prostředí multibrandového dealerství, ale především na možnost vedení zkušeného a profesionálního týmu lidí,“ uvedl nově jmenovaný ředitel Auto Palace Spořilov Jan Bubeník,.

„V osobě Jana Bubeníka získává pobočka Auto Palace Spořilov velmi zkušeného manažera, který svými znalostmi prostředí automotive určitě naplní naše představy ve vztahu k efektivnímu řízení celé spořilovské pobočky. Naše neustálá snaha o kvalitní nabídku a zajištění komplexní mobility v privátním i firemním sektoru však klade stále větší nároky na personální obsazení zkušenými manažery na vedoucích pozicích jednotlivých poboček,“ uvedl k nástupu nového ředitele pobočky generální ředitel skupiny Auto Palace Karel Klouda.

Datum zveřejnění

30.3.2021

Zdroj informací

Auto Palace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1994 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál