Servind

IVECO vyhlašuje jarní výherní akci

IVECO vyhlašuje jarní výherní akci

Společnost IVECO vyhlašuje soutěž „IVECO jarní kampaň“ pro firemní zákazníky. Při pořízení náhradních dílů nebo servisních prací v hodnotě přes 10 000 Kč mohou po registraci nákupu vyhrát dvoumístný elektroskútr či tablet Apple iPad.

„Šanci na výhru elektroskútru v hodnotě 60 000 korun má každý podnikatel nebo firemní zákazník, který se od 12. dubna do 30. června zaregistruje na speciálně pro tento účel zřízené webové stránce a daňovým dokladem prokáže nákup v autorizované prodejně nebo autorizovaném servisu IVECO. Soutěž ovšem platí jen pro nákup v hodnotě přes 10 000 korun a nevztahuje se na nákup vozidla nebo poskytnutí servisních služeb v rámci uzavřené servisní smlouvy,“ uvedl David Samek, Parts Area Sales Manager společnosti IVECO v České republice a na Slovensku.

Vedle hlavní výhry, elektroskútru, se soutěží i o tablet Apple iPad 128 GB a dalších pět vylosovaných účastníků soutěže převezme elektronický dárkový poukaz na nákup zboží v hodnotě 5000 Kč z e-shopu Alza.cz. Podrobné podmínky soutěže zájemci najdou na webové stránce www.iveco-special-offer.com.

„Pro každou z výher bude losován vždy jeden výherce a dva náhradníci, pro případ, že by výherce nesplnil veškeré podmínky soutěže stanovené pravidly. Losování proběhne 15. července,“ doplnil David Samek.

Datum zveřejnění

14.4.2021

Zdroj informací

Iveco

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2141 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál