Servind

Nová pneumatika OTR pro nakladače a dampry

Nová pneumatika OTR pro nakladače a dampry

Firestone uvádí na evropský trh svou historicky první produktovou řadu radiálních pneumatik OTR kategorií E a L. Víceúčelová pneumatika Multi Block T nabízí dlouhou životnost a spolehlivost a je vhodná pro prodejce, půjčovny nebo vozové parky hledající nákladově efektivní pneumatiku. Umožňuje provoz v rozmanitých podmínkách s minimalizovanými vibracemi, vynikající odolností proti proříznutí a dlouhou životností s pomalým, rovnoměrným opotřebením.

Pneumatika Firestone Multi Block T pokrývá velkou část trhu s pneumatikami OTR. Je výsledkem mnohaletého výzkumu zaměřeného na požadavky zákazníků, kteří provozují nakladače a kloubové dampry.

Kostra spolu s dezénem účinně pohlcuje vibrace a umožňuje provoz ve velmi rozmanitých podmínkách. Bočnice a běhoun pneumatiky jsou mimořádně odolné vůči proříznutí. Tím se minimalizuje riziko nečekaných poškození a následných prostojů. Spojovací můstky zabraňují ohýbání a pohybu žeber, což zpomaluje opotřebení pneumatiky a zaručuje jeho rovnoměrný průběh. Nesměrový dezén přispívá k odolnosti vůči opotřebení a jeho rovnoměrnosti. Otevřený dezén v ramenní oblasti zvyšuje trakci pneumatiky.

Pokrok v konstrukci pneumatiky a jejího dezénu umožnil vyvinout nákladově efektivní pneumatiku pro nepřetržitý, bezproblémový provoz s minimalizovanými prostoji a dlouhou životností. Je ideální pro uložení do pohotovostních skladových zásob určených k řešení nenadálých událostí.

Pneumatika Firestone Multi Block T spadá do kategorií L3 a E3, a může se tedy používat jak pro nakladače, tak pro kloubové dampry. Pneumatika je na evropském trhu k dispozici v pěti nejdůležitějších rozměrech: 17,5 R 25, 20,5 R 25, 23,5 R 25, 26,5 R 25 a 29,5 R 25.

„Multi Block T je spolehlivá pneumatika pro všestranný provoz. „Je výsledkem našeho dlouhodobého vývoje a významných investic, jejichž cílem bylo vytvořit dokonalé řešení pro oba druhy vozidel. Značka Firestone je tradičním dodavatelem odolných, spolehlivých a nákladově efektivních produktů a naše nejnovější pneumatika OTR všechny tyto kvality ztělesňuje. Je úžasné, že značka s tak dlouhou historií stále přichází s pozoruhodnými inovacemi,“ řekl vedoucí prodeje pneumatik OTR ve společnosti Bridgestone EMIA Martin Prestage.

Datum zveřejnění

21.4.2021

Zdroj informací

Bridgestone

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2774 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál