Servind

Ichiban 2021 pro Auto Eder

Ichiban 2021 pro Auto Eder

Toyota v soutěži Ichiban 2021 oceňuje své nejlepší evropské prodejce v oblasti zákaznických služeb. O cenu se každoročně utkává přes 2500 evropských prodejců Toyota, kteří jsou hodnoceni na základě toho, jak prokázali přístup Zákazník na prvním místě. Za Českou republiku získal pro letošní rok prvenství autorizovaný partner Auto Eder z Karlových Varů. Pro Auto Eder jde již o druhé ocenění.

„Těchto 44 prodejců Toyota představuje naše Nejlepší prodejce ve městě daného roku a získává cenu za mimořádnou snahu o dosažení skvělých výsledků. I přes náročné podmínky důsledně podporovali naše zákazníky a poskytovali mimořádné služby. Dokázali se rychle přizpůsobit a inovovat způsob práce i interakce se zákazníky ve fyzickém i virtuálním prostředí,“ uvedl Didier Gambart, viceprezident společnosti TME pro prodej, marketing a zákaznické zkušenosti.

„Loňský rok byl pro všechny naše partnery náročný a jsem jim obrovsky vděčný za mimořádné úsilí a schopnost rychle se přizpůsobit měnícím se podmínkám. Udrželi kvalitu zákaznických služeb na vysoké úrovni i přesto, že velkou část roku nemohli otevřít své showroomy. Gratuluji vítězům Auto Eder a těším se, že další měsíce nás posunou opět o krok dál,“ dodal ředitel českého zastoupení značek Toyota a Lexus Martin Peleška.

Letošní slavnostní předávání cen Ichiban bude probíhat virtuálně 10. června 2021 za účasti 44 nejlepších prodejců Toyota ve spojení s evropskou centrálou TME v Bruselu.

Jedné z nejdůležitějších událostí v kalendáři Toyoty se také dostane plné pozornosti Matta Harrisona, prezidenta a generálního ředitele společnosti Toyota Motor Europe. Ten ocenil zásadní roli prodejců Toyota v distribučních aktivitách značky: „Prodejci Toyota jsou našimi klíčovými partnery a ambasadory značky. Budeme proto i nadále spolupracovat jako jeden tým ve snaze proměnit výzvy v příležitosti. Vytváření pozoruhodných zákaznických zkušeností je klíčovým pilířem našeho firemního poslání ‚Beyond Zero‘. I nadále musíme společně s našimi prodejci oceňovat hodnotu zákazníků na naší cestě k úspěšné firmě poskytující služby mobility.“

Datum zveřejnění

29.4.2021

Zdroj informací

Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2073 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál