Servind

Ocenění pro DS Store Praha

Ocenění pro DS Store Praha

V březnovém kole soutěže Czech Top Shop s poměrně výrazným náskokem zvítězil show-room mladé prémiové značky DS. Postupuje tak i do celoročního klání o nejlepší prodejnu. Soutěž hodnotí provozovny prodeje zboží a služeb, které na měsíční bázi navštěvují specializovaní inspektoři. Na základě jejich prezentace určí celkové výsledky za daný rok pak odborná VIP porota. 

Ocenění převzal hrdý majitel tohoto showroomu, pan Martin Domanský, jenž značku DS začlenil do portfolia své společnosti před dvěma lety. Společnost Domanský má 260 zaměstnanců a aktuálně na českém trhu zastupuje značky DS, Peugeot, Toyota a Hyundai.

Značka DS reagovala na zájem zákazníků a rozšířila svoji dostupnost na severní a jižní Moravu. V prodeji pobočky v Ostravě a Brně pracují pod vedením DS Store Praha. V roce 2020 značka navýšila i přes omezené možnosti prodeje prodej vozů DS o 21 %. DS letos s příchodem nových modelů DS 9 a DS 4 očekává nárůst prodeje o dalších 50 %.

Připraveny jsou i prémiové služby DS Only You: DS Assistance, aplikace My DS, DS club Privilege nebo DS Valet, tj. služba pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si servis pro vozidlo dojede, nabídne náhradní vůz a opravený vůz zase přistaví na místo určené klientem. Službu DS Valet je možné využít i pro doručení nového vozu DS na adresu dle přání zákazníka.

Datum zveřejnění

12.5.2021

Zdroj informací

DS

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2272 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál