Servind

Driverama už má sídla v Německu a Nizozemsku

Driverama už má sídla v Německu a Nizozemsku

Nová online platforma pro výkup a prodej ojetých vozů společnosti Aures Holdings má nové sídlo v Německu a Nizozemsku a nabírá 200 dalších zaměstnanců pro pobočky. Výkup od zákazníků v Německu zahájí v červenci.

Nová online platforma Driverama pro výkup a prodej ojetých vozů v západní Evropě již má nové sídlo v Německu a Nizozemsku. Po dubnovém zahájení činnosti rozšiřuje svůj tým aby byla připravena na spuštění první maloobchodní pobočky v červenci a následnou rychlou expanzi.

Driverama je nová značka, koncept a obchodní subjekt společnosti Aures Holdings. Kombinuje to nejlepší z téměř třicet let zkušeností z maloobchodu s ojetými vozy, fyzickou infrastrukturu sítě autocenter AAA Auto, moderní datovou analýzu a aplikace s prvky strojového učení, umělé inteligence, včetně vlastních algoritmů pro vyhledávání nejvýhodnějších nabídek vozů.

V nových sídlech Driveramy působí obchodní a projektoví manažeři společnosti, kteří připravují start maloobchodních aktivit. Města, kde sídlí ústředí společnosti pro jednotlivé země, byla vybrána tak, aby odrážela sofistikovanou a technologickou nabídku společnosti Driverama. Nové kanceláře Driverama otevřela v centru Mnichova a v Amsterdamu. První pobočku, která zahájí výkup vozů, plánuje Driverama otevřít v červenci v Německu s více než 5000 vozidly na skladě. Během roku chce expandovat na 11 západoevropských trhů a stát se prvním obchodníkem s ojetými vozy bez hranic.

Driverama již vybudovala tým více než 80 zkušených profesionálů a má v plánu najmout dalších 200 zaměstnanců, kteří budou klíčoví pro zahájení maloobchodního provozu v Německu. Společnost, která se chce odlišit od své konkurence zaměřením na vysoký standard péče o klienty, vytvořila nové pozice jako jsou Car Genius, Customer Happiness Manager a Delivery Buddy, jejichž cílem je milionům zákazníků po celém kontinentu přinést transparentnější a snadnější způsob nákupu a prodeje ojetých vozů.

Předseda představenstva společnosti Driverama Stanislav Galik uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit zahájení provozu našich nových centrál v Mnichově a Amsterdamu, dvou pro nás velmi důležitých měst. Je to pro nás důležitý milník při přípravě na zahájení maloobchodních aktivit. Dalším krokem je nyní nábor špičkových talentů pro celé spektrum našich aktivit - od IT specialistů a špičkových odborníků na datovou analýzu, až po projektové manažery a „automobilové génie“ - tedy kolegy, kteří budou mít znalosti, nadání a dovednosti potřebné k tomu, aby našim zákazníkům zajistili skutečně jedinečný zážitek z nákupu a prodeje jejich vozů.“

Čerstvě přijatý Car Genius Simon Sperl vysvětluje, co jeho nová role obnáší: „Můj úkol je jednoduchý - starám se o to, aby byl zákazník spokojený s celým procesem prodeje či nákupu od prvního kontaktu až do odjezdu z mikropobočky. Nejpodstatnější je, aby vše proběhlo hladce a férově. Zákazník musí mít o vozidle k dispozici veškeré informace, které potřebuje. Když auto naopak vykupujeme, je mým úkolem vůz pečlivě zkontrolovat a zdokumentovat.“

Datum zveřejnění

8.6.2021

Zdroj informací

Aures Holdings

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2392 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál