Servind

AAA Auto nabírá nejvíc v historii

AAA Auto nabírá nejvíc v historii

Čtyři týdny po otevření poboček autocenter AAA Auto v rámci celé skupiny Aures Holdings prodalo rekordních 8500 aut. Kvůli vysokému objemu prodeje a mezinárodní expanzi společnost hledá nové zaměstnance a v zemích, kde působí, aktuálně nabízí na 270 pracovních pozic. Jde nejen o pozice prodejců, operátorů, specialistů pro prodej finančních produktů nebo administrativních pracovníků, ale také o strategické pozice pro mezinárodní startup Driverama.

V rámci skupiny jde momentálně o 183 míst v České republice, 25 na Slovensku a 62 v Polsku. Jde o pozice od tzv. back office, kam patří účetní a administrativní pracovníci, přes operátory call center, prodejce vozů, zprostředkovatele finančních produktů či pracovníky přípravy vozů k prodeji až po strategické pozice pro nový startup Driverama, on-line platformu pro výkup a prodej ojetých vozů v západní Evropě.

„Vzhledem k úspěšnému on-line prodeji, díky kterému se nám prodeje nezastavily ani v době lockdownu, můžeme nadále expandovat, a to nejen v Polsku, ale i do západní Evropy s on-line prodejem a výkupem automobilů. Potřebujeme proto výrazně posílit v personální oblasti. Již v květnu k nám nastoupilo sto osmdesát nových kolegů, kteří doplní chybějící infrastrukturu v rámci probíhající expanze. V České republice se nám daří obsadit vypsanou pozici v průměru za 22 dní, v Polsku za osmnáct a na Slovensku dokonce za pouhých devět dní,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti Aures Holdings, která provozuje mezinárodní síť autocenter AAA Auto. Počet zaměstnanců skupiny by letos měl postupně narůst na zhruba 2700.

Datum zveřejnění

11.6.2021

Zdroj informací

AAA Auto/Aures Holdings

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2266 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál