Servind

Nový tablet Panasonic TOUGHBOOK G2

Nový tablet Panasonic TOUGHBOOK G2

Nový tablet Panasonic TOUGHBOOK G2 si snadno získá srdce mobilních pracovníků

Společnost Panasonic navrhla maximálně univerzální tablet, aby splňoval požadavky na komunikaci, použitelnost a zabezpečení nové generace. Zároveň respektuje potřebu kompatibility se staršími systémy.

Společnost Panasonic uvedla nástupce svého nejprodávanějšího plně odolného tabletu: představila TOUGHBOOK G2. Nový TOUGHBOOK G2 splňuje požadavky na komunikaci, použitelnost a zabezpečení nové generace a zároveň umožňuje přístup ke starším systémům. Díky tomu se stává maximálně univerzálním nástrojem pro mobilní pracovníky.

Mezi novinky patří eSIM a funkce bezdrátové komunikace, kterou v budoucnu využijí pracovníci v terénu. Nový odolný tablet Panasonic se může pochlubit také zvýšeným výkonem, dvojnásobnou operační pamětí a úložištěm, které přivítají všichni pracovníci, kteří potřebují přístup ke CAD návrhům a schématům. Zařízení poskytuje dobrou viditelnost díky lepšímu jasu obrazovky a zvýšené zabezpečení jako PC typu Microsoft Secured-Core. Dále nabízí zvýšenou flexibilitu a snadnější používání díky dodatečnému prostoru pro rozšiřující zásuvku vyměnitelnou uživatelem pro přidání kontaktní a bezkontaktní čtečky karet SmartCard a třem přizpůsobitelným tlačítkům na přední straně rámu obrazovky pro rychlé ovládání.

TOUGHBOOK G2 bude k dispozici ve dvou verzích: standardní model a model s rychle odpojitelným SSD diskem pro odvětví pracující s citlivými daty, jako jsou pohotovostní služby, bezpečnostní složky a obrana. Zařízení lze vybavit také přídavnou podsvícenou klávesnicí, jejíž součástí je další USB port typu A a C®. S touto funkcí se TOUGHBOOK G2 stává vynikajícím nástupcem zařízení TOUGHBOOK G1 i TOUGHBOOK 20.

TOUGHBOOK G2 dobrovodí bohatý ekosystém specializovaného příslušenství včetně dokovacích stanic do automobilů pro použití s klávesnicí i bez ní, poutek na ruku, ramenních popruhů a dezinfikovatelných pouzder.  Zákazníci používající dřívější verze TOUGHBOOK G1 a TOUGHBOOK 20 ocení zpětnou kompatibilitu verze G2 s většinou příslušenství těchto zařízení včetně dokovacích stanic do automobilů, což umožní hladký přechod na nové zařízení.

TOUGHBOOK G2 se ideálně hodí pro celou řadu prací v terénu napříč nejrůznějšími odvětvími

V logistice se zařízení dokonale hodí pro řešení skladového hospodářství. Při využití dokovací stanice nebo držáků může posloužit jako flexibilnější alternativa pevných počítačových řešení pro vysokozdvižné vozíky. Při údržbě a opravách v terénu lze naplno využít potenciál 4G konektivity, flexibilní funkce pro sériový port, 2. port LAN, čtečku čárových kódů nebo termální zobrazování a až 18,5hodinovou životnost baterie. Díky 2MP přední kameře s podporou Windows Hello pro hovory na pracoviště, 8MP zadní kameře s LED bleskem pro pořizování dokumentace a dotykovému peru pro zachycování přesného biometrického podpisu je také dokonale vybavený na podávání zpráv a přímou interakci se zákazníky.

Ve výrobě lze zařízení využít pro řízení, plánování a kontroly na pracovišti díky výkonnému procesoru Intel® CoreTM (Quad Core) desáté generace s technologií Intel® vPro® a 16GB paměti RAM (volitelně 32GB). Když je zařízení dokováno v přídatné stolní stanici, může být snadno použito jako náhrada PC v kancelářích výrobních podniků, přičemž nabízí zobrazování ve 4K rozlišení na dvou externích monitorech.

V dopravě je TOUGHBOOK G2 ideální pro pracovníky záchranných služeb, pracovníky údržby vlaků a železnic a pro strojvůdce (železniční elektronická zavazadla) i pro pracovníky podpory letového provozu. Nový TOUGHBOOK má nastavitelný jas dotykového displeje 1 000 cd/m² pro snadné prohlížení v extrémních světelných podmínkách i v tmavých prostorách podzemních staveb nebo tunelů. Zařízení je plně odolné, navržené pro MIL-STD-810H*[1] a má stupeň krytí IP65.

„Mobilní pracovníci si zařízení TOUGHBOOK G1 a 20 velmi oblíbili, ale do G2 se bezhlavě zamilují,“ říká Dirk Weigelt, vedoucí produktového marketingu v Panasonic Mobile Solutions Business. „Představuje skutečně odolné zařízení nové generace pro terénní pracovníky. Nabízí všechny výhody nejnovější technologie a zachovává důležitý přístup ke starším systémům – a to vše se skrývá ve flexibilnějším, bezpečnějším a ještě lépe použitelném zařízení.“

 

Tablet TOUGHBOOK G2 přichází se standardní 3letou zárukou a bude k dostupný od konce července 2021. Ceny se budou pohybovat od 2 450 EUR + DPH. Další informace naleznete na adrese www.toughbook.cz.

 

Datum zveřejnění

29.6.2021

Zdroj informací

PRAM Consulting s.r.o.

PR agentura společnosti Panasonic

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2087 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál