Servind

Benzina modernizuje koncept samoobslužných stanic

Benzina modernizuje koncept samoobslužných stanic

Síť čerpacích stanic Benzina Orlen uvedla do provozu svoji již jedenáctou samoobslužnou čerpací stanici v České republice, která se oproti svým předchůdcům liší designem i modernějšími technologiemi. Nachází se na parkovišti u nového obchodního centra v Unhošti na Pražské ulici. Nová samoobslužná čerpací stanice je otevřena nonstop a díky absenci personálu nabízí výhodnější tankování.

„První samoobslužnou stanici jsme otevřeli již před deseti lety a dle dosavadních výsledků je patrné, že zákazníci si tento druh čerpacích stanic oblíbili. V konceptu samoobslužných čerpacích stanic proto vidíme do budoucna velký potenciál a dále pokračujeme v jeho rozvoji. V průběhu letošního roku plánujeme otevření dalších samoobslužných čerpacích stanic v Česku i na Slovensku. V této souvislosti se zaměřujeme na lokality, jako jsou obchodní centra. Je zde dostatek zákazníků a expresní stanice jsou pro tyto lokality ideální,“ vysvětlil ředitel sítě čerpacích stanic Benzina Orlen Marek Zouvala.

Samoobslužná čerpací stanice Benzina Orlen v Unhošti nabízí aditivovaná paliva Efecta a prémiová paliva Verva. Zákazníci mohou za palivo zaplatit pouze platebními kartami, tankovacími kartami a prostřednictvím aplikace Benzina. Obsluha je jednoduchá, stačí na platebním terminálu navolit částku, za kterou chtějí natankovat. Tankovací pistole pak sama ukončí výdej paliva při dosažení stanovené hodnoty.

Zákazníci mohou využít služeb samoobslužných čerpacích stanic sítě Benzina Orlen také v Brně, Ostravě, Hradci Králové, Přerově, Jablonci nad Nisou, Poděbradech, Vysokém Mýtě, Kopřivnici, Harrachově a Netolicích.

Datum zveřejnění

14.7.2021

Zdroj informací

Benzina Orlen

Foto: Benzina Orlen

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.226 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál