Servind

Nová generace bezbarvých laků Glasurit

Nová generace bezbarvých laků Glasurit

Nová generace je spojena s novým designem plechovek, kdy bude každou jednotlivou řadu provázet jiná grafika s obrázkem papouška Ara. Importérem materiálů značky Glasurit je společnost Toplac s.r.o.

CoreClass - efektivní a úsporné

V šedém designu a se sedícím papouškem na plechovce nabízí Glasurit cenově výhodný, avšak všestranný produkt pro dosažení optimálních výsledků. Řada bezbarvých laků CoreClass nabízí optimální řešení při opravách - nízké náklady, efektivní výsledky a vyšší profit.

Jednoduché a úsporné řešení pro každého

„Šedá řada“ nabízí řešení, které vyhoví potřebám ekonomicky zaměřených zákazníků. Cenově výhodná řada CoreClass je optimální pro zajištění efektivity podnikání a díky ostatním produktům budou procesy na lakovně jednodušší.

ProClass - špičková kvalita

Letící papoušek a modrý design plechovek nabízí nejúčinnější způsob jak dosáhnout perfektních výsledků na profesionální úrovni. Bezbarvé laky ProClass poskytují vysokou účinnost v kombinaci se špičkovou kvalitou a jsou uživatelsky přívětivé pro všechny potřeby zákazníka. ProClass nabízí rozmanité řešení a vytvoří ohromující povrchovou úpravu v každé fázi lakovacího procesu.

Bezbarvý lak dělá rozdíl

Efektivita je důležitá pro každou lakovnu. Glasurit řada ProClass byla vytvořena jako koordinovaný systém, který funguje v dokonalé harmonii s prémiovými produkty a řešením na míru. Každý aspekt řady ProClass je navržen tak, aby poskytoval perfektní účinnost v procesu lakování a zákazník profitoval z perfektní kvality s bezvadnou povrchovou úpravou.

ProClass ztělesňuje to nejlepší, co Glasurit za více než 130 let posbíral z trhu a co se naučil. To nejjednodušší, nejspolehlivější a nejefektivnější pro dosažení těch nejlepších výsledků v oblasti povrchových úprav.

Náš úspěch je i váš úspěch

Glasurit je právem velmi hrdý na to, že získal od mnoha předních výrobců automobilů schválení pro používání. Tato pečeť kvality se pozitivně odráží v každé lakovně, která bude používat produkty ProClass - kvalita, která je schválena automobilovým průmyslem.

AraClass - ekologické řešení

Nevídaná kvalita, rychlost použití a ekologie. To jsou hlavní přednosti řady AraClass s velkým papouškem na plechovce. Tato nová řada patří mezi nejpokročilejší produkty a řešení a přináší jedinečnou kombinaci kvality, rychlosti procesu a malého dopadu na životní prostředí. AraClass nabízí revoluční řadu bezbarvých laků, kterou doprovází řešení navržená tak, aby vytvářela dokonalý povrch. Finálně jsou bezbarvé laky AraClass značené ecoBalance a certifikované pro významné snížení emisí CO2. Bezbarvé laky jsou na bázi obnovitelných zdrojů a velmi rychle schnou, čímž snižují spotřebu elektrické energie na lakovně.

AraClass se nepodobá žádnému jinému lakovacímu systému na světě. Každý aspekt byl vytvořen k zvýšení ziskovosti, a přitom k zajištění ekologického chodu. AraClass dá vaší lakovně náskok před konkurencí, a to především díky zkrácení doby zpracování, menší složitosti a nejpokročilějšímu řešení služeb. Právě efektivní řešení se nakonec spojí s ekologií a zvýší tak úspěch vaší lakovny. Budete konkurenceschopnější a zároveň snížíte dopad na životní prostředí.

Výrobky AraClass jsou na trhu jedinečné a nemají v tomto odvětví obdoby. Nabízí inovativní řešení bezbarvých laků, které poskytují nebývalou kvalitu, rychlost procesu a ekologickou účinnost.

Datum zveřejnění

20.9.2021

Zdroj informací

Toplac

Foto: Toplac/Glasurit

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2485 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál