Servind

Alcar představil novinky od značek Dezent a Dotz

Alcar představil novinky od značek Dezent a Dotz

Značka Dezent je již mnoho let oblíbenou volbou motoristů pro zimní obutí. Pro letošní zimní sezónu si Dezent připravil několik nových designů litých kol, která automobilům dokáží přinést novou eleganci i v zimě.

Majitelé vozů značek Hyundai a Kia, kteří by si svůj vůz rádi doladili pěknými koly, jež se v ideálním případě nemusí zapisovat do Technického průkazu, mohou využít podzimní novinku Dezent KS. Ta je k dispozici od 16“ do 19“ ve třech barevných variantách- stříbrné, grafitové a v kombinaci grafitového laku a leštěné čelní plochy.

V originálních rozměrech si ji mohou pořídit například majitelé vozů Kia XCeed, Kia Niro, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia E-Soul, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai Kona, Hyundai Tucson nebo Hyundai Santa Fe.

Stejně jako ostatní litá kola značek AEZ, Dotz a Dezent je kolo Dezent KS chráněno v zimním období třemi vrstvami odolného laku SRC, díky kterému zaručuje německý výrobce dokonalou ochranu kol i v zimním provozu.

Druhá designová novinka Dezent TN je speciálně vyvinutá pro vozy se čtyřděrovým uchycením kol a je k dispozici v originálních rozměrech například pro Citroën C3 a C4, Peugeot 207, 208, 2008, 307, Opel Corsa, Renault Clio, Dacia Sandero nebo Fiat 500. Sportovně elegantní design s paprsky ve tvaru písmene V, který ideálně doplní moderní křivky automobilů, je k dispozici od 15“ do 17“ ve třech barevných variantách. Motoristé si kolo mohou objednat se stříbrným lakem, černým lakem nebo s kombinací leštěné čelní plochy a černého laku.

Novinka Dezent TU se pyšní robustními asymetrickými paprsky a ECE schválením pro širokou škálu automobilů. V rozměrech od 15“ do 18“ skvěle doplní kompaktní vozy a vozy střední třídy v úpravě s černým nebo stříbrným lakem.

Dezent TU je díky schválením ECE technicky perfektně vyladěn pro širokou škálu automobilů, například pro Audi A3 až Audi A6, Audi Q3, BMW 3, Volkswagen Golf 8, Volkswagen Passat, Seat Ateca, Seat Tarraco, Škoda Octavia nebo Škoda Fabia. Majitelé vozů Audi a BMW mohou do kola použít originální středovou krytku výrobce vozidla.

Dotz 4x4 Kalahari je osmipaprskový offroadový design s extrémně vysokou nosností až 1150 kg. Perfektního společníka na vyjížďky i mimo cesty tak získají majitelé offroadů jako jsou Toyota Hilux, Ford Ranger Raptor, Nissan Navara, Mitsubishi L200, ale i dalších. Obě barevné varianty, v černém matu a s leštěnou čelní plochou dávají osmipaprskovému designu výjimečný vzhled, který může ozdobit také užitková vozidla a karavany, například Volkswagen T6. Kolo je k dispozici pro pěti- i šestiděrové uchycení v rozměrech od 16“ do 18“.

Kompletní nabídku designů litých kol včetně novinek si mohou motoristé opět prohlédnout online v Alcar 3D konfigurátoru na stránkách Alcar.cz. Kromě toho se Alcar snaží ulehčit zákazníkům výběr zimní sady kol a pneumatik a ze své nabídky téměř 70 designů litých kol vybral 14 designů vhodných na zimu, které zařadil do své podzimní nabídky Elegance i v zimě. K litým kolům prémiových značek AEZ a Dotz zákazníci obdrží až do konce listopadu zdarma bezpečnostní šrouby či matice Sicuplus, v případě, že si je ke kolům objednají.

Datum zveřejnění

08.10.2021

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2519 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál