Servind

Prověření ojetého vozidla Ford před koupí

Prověření ojetého vozidla Ford před koupí

Pro zájemce o koupi ojetých vozů značky Ford přichází společnost Beecam Solutions s novou službou nazvanou Prověření vozidla před koupí, jejímž cílem je precizní a profesionálně realizovaná kontrola stavu celého vozidla včetně diagnostiky Ford s dodáním výsledků měření.

Prohlídka, prováděná Beecam technikem na místě u prodejce vozidla sestává z více než 100 kontrolních úkonů dle technických postupů a norem výrobce tak, aby kupující zbytečně „nevyhodili peníze“ za auto, které není v dobrém stavu, neodpovídá požadované ceně nebo se nejedná o líbivě nalakovanou, ale levně opravenou bouračku apod.

Technik Beecam při prověření využívá aplikaci Beecam, pomocí níž komunikuje a konzultuje technické záležitosti s technickým expertem Janem Karnoltem. Společnost Beecam používá tuto speciální aplikaci při komunikaci s opravci a servisy vozidel Ford, kterým poskytuje Technickou podporu na dálku.

Proč právě Ford? Jednak tato značka u nás patří mezi velmi rozšířené, a je také jednou nejvíce dovážených mezi ojetými vozy. Od roku 2010 dokonce srpna 2021 došlo v České republice k 194 908 prvním registracím dovezených osobních a 20 720 lehkých užitkových ojetých automobilů značky Ford. Rovněž počet registrací nových vozů Ford potvrzují jejich oblibu.

Nová služba společnosti Beecam, je sice primárně zaměřená na kontrolu a prověřování stavu automobilů Ford už proto, že její odborníci, jmenovitě Jan Karnolt (více jak 25 let technický školitel značky Ford), i jeho spolupracovníci mají s Fordy dlouhodobě bohaté zkušenosti, ale zvládnou také vozy jiných značek. Služba Beecam prověřuje a kontroluje vozy ve stáří do 10 let, kde dochází nejčastěji k zatajování jejich skutečného stavu, a kde v cenách uváděných prodejci existují případné největší nesrovnalosti. U starších aut to už tolik nehrozí.

Obezřetnost při výběru a koupi je při technické náročnosti současných vozů, a hlavně při cenách některých dílů, jejichž špatnou funkci nelze běžně bez náročné diagnostiky zkontrolovat (filtry pevných částic DPF, katalyzátory, čidla, čipy atd.), opravdu na místě. A odborná kontrola Beecam je zejména u dražších ojetin mimořádně výhodná, a může se mnohonásobně vyplatit. 

O uskutečněné kontrole vozidla službou Beecam obdrží zákazník Odborný posudek o technickém stavu vozidla včetně fotografií a výsledků měření. Součástí Odborného posudku je protokol o prověření totožnosti a historie vozidla od společnosti Cebia, jelikož společnost Beecam Solutions je jejím autorizovaným pracovištěm.  Odborný posudek v závěru obsahuje doporučení pro zákazníka, zda příslušné vozidlo koupit či nekoupit. Konečné rozhodnutí ale je jen na zákazníkovi.

Datum zveřejnění

27.10.2021

Zdroj informací

Beecam

Foto: Ford

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2232 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál