Servind

Novinka na ochranu proti kunám

Novinka na ochranu proti kunám

Škody způsobené kunami jsou velkou nepříjemností a nezřídka mají za následek i velice nákladné opravy. Zatímco ještě před pár lety šlo o sezonní problém, dnes je kuna skalní aktivní celoročně a zanechává své pachové značky v motorových prostorech aut.

Proto je mimořádně důležité přijmout taková profesionální opatření, aby kuny škody vůbec nezpůsobily. Jenže v důsledku stále se zmenšujících motorových prostorů narážejí autoservisy v praxi stále častěji na komplikace při montáži odpuzovacích zařízení. Používání nástrojů se ztěžuje, v mnoha případech je nutné pracovat jen po hmatu.

Stop&Go proto před několika lety úspěšně zavedl dvojité kontaktní destičky s rafinovanou technologií zářezových svorek SKT, u níž odpadá upevňování pomocí šroubů. Toto řešení se nyní dočkalo zásadní optimalizace a bylo obohaceno o nové prvky.

S novou „klipovou“ kontaktní destičkou Stop&Go po náročném vývoji a důsledném testování v praxi přináší novinku, která udává nová měřítka, pokud jde o manipulaci a trvání montáže, a zaručuje zvýšenou flexibilitu.

Zatímco dosud se kontaktní destičky musely složitě připevňovat k vysokonapěťovému kabelu, nová „klipová“ varianta se dá díky praktickému mechanismu otevřít a kabel se do ní pohodlně vloží. Následným stisknutím destiček se trn protlačí dovnitř kabelu, čímž se zaručí vysoká kontaktní síla a vynikající vodivost. Dodatečné připevnění dalších kontaktních destiček je tak možné na libovolném místě vysokonapěťového kabelu a stejně tak prodloužení pomocí další kontaktní destičky speciálně u velkých motorových prostorů, např. u SUV nebo obytných automobilů.

Klipová varianta bude v nabídce Stop&Go od počátku roku 2022 spolu s přístroji 7 Plus Minus a 8 Plus Minus. Ty, stejně jako další produkty Stop&Go, jsou k dostání v dobře zásobených specializovaných obchodech. Stop&Go se zaručuje za kvalitu čtyřletou zárukou.

Datum zveřejnění

2.11.2021

Zdroj informací

Stop&Go

Foto: Stop&Go

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2293 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál