Servind

Fleetová zakázka roku

Fleetová zakázka roku

Už v roce 2013 si státní společnost zabývající se distribucí pošty v ČR vybrala prostřednictvím leasingu značku Peugeot jako svého dodavatele. Na první zakázku, čítající 400 užitkových dodávek, navázaly další, přičemž se vždy jednalo o objednávky v řádu stovek kusů. Tento nejvýznamnější klient značky Peugeot v ČR za osm let odebral přes 4000 vozů, a stal se tak největším odběratelem značky v regionu střední a východní Evropy.

Také v letošním roce distributor pošty a leasingové společnosti se značkou Peugeot uzavřely obchodní dohodu a i tentokrát se, stejně jako v minulých letech, jedná pro český import Peugeotu o největší fleetovou zakázku roku.

I přes extrémní výrobní omezení se letos podařilo registrovat 295 vozů Peugeot Boxer, které budou sloužit k distribuci pošty v České republice. Polovina z odebraných vozů byla pořízena formou operativního leasingu zajišťovaného společností ALD. Druhou polovinu klient odebral formou finančního leasingu prostřednictvím společnosti ČSOB.

Fleetová spolupráce mezi oběma partnery má již teď předpoklady pokračovat i do budoucna, protože značka Peugeot se se svými populárními užitkovými modely v současné době účastní dalších tendrů s otevřeným potenciálem na stovky kusů poštovních vozů pro rok 2022.

„Jsem nesmírně rád, že se nám opět letos i přes krizové situace postihující dodavatelsko-odběratelské řetězce v různých odvětvích a v celém světě podařilo zakázku takřka 300 vozů realizovat. Pokračující dlouholetá spolupráce s distributorem tisku svědčí o nejlepším poměru cena-výkon na trhu, jakožto i o kvalitě a dostupnosti servisní sítě, což jsou aspekty, kterými jsme schopni uspokojit i ty nejnáročnější požadavky naší fleetové klientely,“ prohlásil vedoucí fleetového prodeje Lukáš Hošek.

Datum zveřejnění

3.11.2021

Zdroj informací

Peugeot

Foto: Peugeot

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3603 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál