Servind

Nová moderní česká autodiagnostika TSPro 10

Nová moderní česká autodiagnostika TSPro 10

Český výrobce diagnostik DevCom představuje novinku v podobě zcela nového diagnostického přístroje řady TSPro, diagnostický tablet TSPro 10. Tablet TSPro 10 nabízí oproti minulým diagnostikám větší dotykový displej, diagnostický software funguje na platformě Android a nové aplikace mají podobu shodnou s verzemi pro osobní počítače. Diagnostika je dostupná v sadách pro osobní a užitková vozidla, nákladní vozidla a autobusy, motocykly a další, například zemědělské stroje.

Diagnostika v češtině

V rámci diagnostiky DevCom je možné vybírat z více než 60 SW modulů zahrnujících přes 70 výrobců osobních automobilů, motocyklů, lehkých užitkových a nákladních vozidel. Dále jsou v nabídce také diagnostiky autobusů, zemědělské techniky a průmyslových motorů. Tablet podporuje také moderní diagnostiku Ethernet DoIP.

Pro diagnostiku závad velmi složitých elektronických systémů, které se nacházejí v dnešních automobilech, nemusí běžná sériová diagnostika stačit. Pokud nastane tento případ, TSPro 10 umožní pomocí vestavěného osciloskopu sledování řídicích signálů jednotlivých komponent nebo i celých řídících systémů ve voze. Nespornou výhodou TSPro 10 je možnost nahrávání měřených signálů do vnitřní paměti přístroje. Záznam může být dlouhý až několik hodin a je ideální pro následné vyhledávání sporadických závad.

Vysoký výkon v odolném balení

Bohaté možnosti HW i SW rozšíření činí z tabletu TSPro 10 užitečného pomocníka nejen pro diagnostiku. Opět v sobě jedno zařízení kombinuje možnosti sériové i paralelní diagnostiky, stejně jako u předchozí generace TSPro. Tablet je možné rozšířit o další moduly a stejně jako u předchozí generace TSPro Color má i nový TSPro 10 Tablet odolnou povrchovou úpravu a samotný displej je chráněn tvrzeným sklem.

Bohatá výbava, snadné rozšíření

V rámci volitelného upgrade je možné vybírat např. z integrovaného osciloskopu s izolovanými kostrami, mnoha sítových adaptérů: 4G/LTE, GPS, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 a řadou dalších funkcí.

Přístroj je dále vybaven integrovanou kamerou o rozlišení 13 MP, která může sloužit například k pořizování fotografií a videí v rámci dokumentace prováděných oprav na vozidle. Tablet je extrémně odolný a je možné s ním pracovat i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Tablet je k dispozici na objednání u výrobce DevCom spol. s r. o. a vybraných distributorů.

Datum zveřejnění

18.11.2021

Zdroj informací

DevCom

Foto: DevCom

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2911 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál